Τη Δευτέρα στις 11 το πρωί θα τελεστεί στο νεκροταφείο Ζωγράφου η κηδεία της αδελφής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Βάσως Μεϊμαράκη, που πέθανε το Σάββατο μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η Βάσω Μεϊμαράκη υπήρξε από τους στενότερους συνεργάτες του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά της εξέφρασε ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε δήλωσή του για την απώλεια της Βάσως Μεϊμαράκη.

«Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη, αδελφής του καλού φίλου και συναγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα, που διακρίθηκε ως οικογενειάρχης, αλλά και για το ήθος, την ευγένεια και την κοινωνική της προσφορά. Θερμά συλλυπητήρια στα τρία παιδιά της και τους οικείους της».

Συλλυπητήρια προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον χαμό της αδελφής του εξέφρασαν μέσω Twitter ο συνυποψήφιος του, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα εξέδωσαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δια της εκπροσώπου του κόμματος, Μαρίνας Χρυσοβελόνη.

Για το θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ανήρτησε το εξής tweet: «Μεγαλώσαμε μαζί στο ίδιο σχολείο. Αστέρι ανάμεσά μας η Βάσω. Τώρα πήγε εκεί ψηλά. Συλλυπητήρια Βαγγέλη. Πρέπει να αντέξεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ