Κυψέλη: Επίθεση σε 25χρονη με καυστικό υγρό από άγνωστο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κυψέλη: Επίθεση σε 25χρονη με καυστικό υγρό από άγνωστο
Ένας άγνωστος άνδρας ακινητοποίησε 25χρονη και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί.

Σε εξέλιξη βρίσκεςται η έρευνα της ΕΛΑΣ για την καταγγελία της 25χρονης γυναίκας, που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από άγνωστο άνδρα στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η νεαρή κατήγγειλε ότι δεχθηκε επίθεση ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος που την ακινητοποίησε και στη συνέχεια της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη, που διακομίστηκε στον "Ευαγγελισμό" και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τον δράστη και πως δεν είχε δεχθεί κάποια απειλή. Παράλληλα, κάτοικοι της περιοχής είπαν σε αστυνομικούς που διενεργούν έρευνες, ότι δεν αντιλήφθηκαν κάτι σχετικά με την επίθεση στη γυναίκα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider