Πριν λίγη ώρα ξεκίνησαν τις καταθέσεις τους μάρτυρες που έχει προτείνει ο Δημήτρης Λιγνάδης και συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πέντε άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στην Ευελπίδων βρίσκονται η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Ελενη Κούρκουλα και ο ιδιοκτήτης του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης, που έχουν προταθεί ως μάρτυρες από τον Δημήτρη Λιγνάδη, προκειμένου να καταθέσουν υπέρ του και να στηρίξουν το άλλοθι που προβάλλει η υπεράσπιση του.

Ο σκηνοθέτης υποστηρίζει ότι τον Αύγουστο του 2015 βρισκόταν φιλοξενούμενος στο σπίτι τους στην Ιθάκη και όχι στην Επίδαυρο, όπου σύμφωνα με την κατάθεση μάρτυρα-θύματος, ο σκηνοθέτης τον βίασε σε ξενοδοχείο.

Απορρίφθηκε η ένσταση ακυρότητας

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Πέμπτης, το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, απέρριψε την προσφυγή που κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του ο Δημήτρης Λιγνάδης κατά του εντάλματος σύλληψης του.

Στο απολογητικό του υπόμνημα, ο Δημήτρης Λιγνάδης χρέωσε τις εις βάρος του κατηγορίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, τους δικηγόρους του και την μεταξύ τους... αντιπαράθεση.

«Επί της εις εμέ αποδιδόμενης κατηγορίας για βιασμό κατά συρροή δηλώνω αθώος και επάγομαι τα κάτωθι: Ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό-σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική-σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με ή χωρίς τη συναίνεσή του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιονδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία», ισχυρίστηκε στο υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης.