Μνημόνιο Συνεργασίας για τον αθλητισμό υπέγραψαν ο Δήμος Αθηναίων και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μνημόνιο Συνεργασίας για τον αθλητισμό υπέγραψαν ο Δήμος Αθηναίων και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Δήμος Αθηναίων και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την ανάληψη από κοινού, ενός πλέγματος δράσεων και δραστηριοτήτων εκπαιδευτικής, ερευνητικής, επιστημονικής και διοικητικής συνεργασίας που άπτονται του αθλητισμού.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθηγητής Αθανάσιος Κατσής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, προβλέπεται μεταξύ άλλων, η υιοθέτηση «ευφυών» υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την Ποιότητα Ζωής των κατοίκων, τη μελέτη, σχεδιασμό και οργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων, η δημιουργία θέσεων Πρακτικής Άσκησης, στο Δήμο Αθηναίων, η συμμετοχή εθελοντών προπτυχιακών / μεταπτυχιακών φοιτητών στις δράσεις του Δήμου, η προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών από καθηγητές και επιστημονικό προσωπικό για τις ανάγκες έρευνας και διαχείρισης του Δήμου Αθηναίων, η διεξαγωγή στοχευμένων ερευνών σχετικών με την αθλητική διοίκηση κ.ά. Σε δήλωση του, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε ότι «η σύνδεση της εκπαίδευσης με την κοινωνία στην πράξη, μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να δώσει. Είναι μία συνεργασία που δίνει ουσιαστικό νόημα στο ζητούμενο της εποχής μας, την ποιότητα της ζωής και την υγεία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider