Την αγορά της Αθήνας επισκέφθηκαν Γεωργιάδης, Παπαθανάσης και Καφούνης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Την αγορά της Αθήνας επισκέφθηκαν Γεωργιάδης, Παπαθανάσης και Καφούνης

Στη σημερινή πρεμιέρα του λιανεμπορίου ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ο Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Παπαθανάσης μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη πραγματοποίησαν επίσκεψη στα καταστήματα της Αθήνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, έμποροι, εργαζόμενοι και καταναλωτές τους υποδέχτηκαν με χαμόγελο και ικανοποίηση για την επαναλειτουργία της αγοράς, με εμφανή την υποδειγματική τήρηση των υγειονομικών κανόνων και των μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας εντός και εκτός των καταστημάτων.

Ο κ. Καφούνης εξέφρασε τη χαρά του για τη δικαίωση, όπως είπε, «της τεράστιας προσπάθειας που πέτυχε ο κλάδος των μαχητών εμπόρων, εκπέμποντας για πρώτη φορά στην ιστορία του ένα ισχυρό μήνυμα, με αρωγό την κοινωνία και διακεκριμένους επιστήμονες».

Παράλληλα δήλωσε πως η φετινή εκπτωτική περίοδος προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για το καταναλωτικό κοινό, οι έμποροι επιθυμούν να ρευστοποιήσουν το αδιάθετο χειμερινό εμπόρευμα και τώρα είναι η ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά με ελπίδα και αισιοδοξία. Επειδή όμως, όπως τόνισε ο κ. Καφούνης, η υγεία παραμένει το ύψιστο αγαθό, έκανε έκκληση στο καταναλωτικό κοινό να επισκεφτεί τις τοπικές αγορές, τηρώντας τα μέτρα προστασίας και αποφεύγοντας το συνωστισμό, ώστε η λειτουργία των καταστημάτων να συνεχιστεί αδιάλειπτα, αναδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τον εμπορικό κλάδο ως τον ασφαλέστερο της ελληνικής οικονομίας.

Επανέλαβε, τέλος στους Υπουργούς, οι οποίοι, όπως επισημαίνει, έδειξαν μεγάλη κατανόηση, την ανάγκη ενίσχυσης των μέτρων στήριξης που έως σήμερα έδωσαν ανάσα στις επιχειρήσεις, αλλά και την εφαρμογή πραγματικών λύσεων, με ρύθμιση και γενναίο κούρεμα όλων των υποχρεώσεων όταν με το καλό λήξει η υγειονομική κρίση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider