Νέο κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο του δήμου Αθηναίων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο του δήμου Αθηναίων
Αμέσως ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε σχολαστική απολύμανση των χώρων και οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα.  

Θετικός στον Covid-19 διαπιστώθηκε ότι είναι ένας εργαζόμενος στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών (Λιοσίων 22), σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, το νέο κρούσμα διαπιστώθηκε χθες, Τρίτη 22/9 και αμέσως ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε σχολαστική απολύμανση των χώρων και οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα.

Το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών δεν θα δέχεται κοινό από σήμερα 23-9-2020 έως 7-10-2020 και ως εκ τούτου αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr).

Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τμήμα στο e-mail: [email protected]. Δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.

Θετικός στον κορονοϊό και υπάλληλος στο δημαρχείο Αθηναίων

Σε καραντίνα έχει τεθεί υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το κρούσμα είναι υπάλληλος στο δημαρχείο και εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή, στο πλαίσιο των προληπτικών εξετάσεων που γίνονται σε όλους τους εργαζομένους του δήμου της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider