Χαρδαλιάς: Πρόστιμο 300 ευρώ για όσους επιχειρήσουν να μετακινηθούν προς τα χωριά τους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χαρδαλιάς: Πρόστιμο 300 ευρώ για όσους επιχειρήσουν να μετακινηθούν προς τα χωριά τους
Τον διπλασιασμό των προστίμων για όσους επιχειρήσουν να περάσουν τα διόδια την περίοδο του Πάσχα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Αυστηροποιούνται τα μέτρα προστασίας των πολιτών για τον κορονοϊό, όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως «από τις 18:00 το απόγευμα η Ελληνική Αστυνομία αρχίζει ελέγχους για την έξοδο», ενώ από «σήμερα το βράδυ θα διπλασιάζεται το πρόστιμο στα 300 ευρώ, θα αφαιρούνται οι πινακίδες και θα επιστρέφουν πίσω όσοι πάνε στα εξοχικά τους, χωρίς βεβαίωση μόνιμης κατοικίας για αναψυχή. Μέχρι τις 27 Απριλίου αναστέλλεται η επικοινωνία με τα νησιά με εξαίρεση τους μόνιμους κατοίκους. Οι κάτοικοι της Σύμης θα μπορούν να πάνε στη Ρόδο για προμήθειες, φαρμακείο ή τράπεζες. Οι κάτοικοι της Ρόδου δεν θα μπορούν να μεταβούν στη Σύμη» κατέληξε».

Όπως επεσήμανε ο κ. Χαρδαλιάς και το λιμενικό προχωρά σε αντίστοιχους ελέγχους. Θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μονίμως κατοικούντων και θα παραμείνουν εκεί μέχρι και το τέλος των μέτρων.

Παράλληλα, ο υφυπουργός έκανε γνωστό πως «απαγορεύεται η κατ'οίκον διανομή του αγιού φωτός».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider