Επέτειος Γρηγορόπουλου: 19 συλλήψεις για επεισόδια σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επέτειος Γρηγορόπουλου: 19 συλλήψεις για επεισόδια σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη
Στην Αθήνα έγιναν συνολικά 50 προσαγωγές ατόμων στη ΓΑΔΑ, ενώ μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής οι 10 είχαν μετατραπεί σε συλλήψεις για συμμετοχή σε επεισόδια στα Εξάρχεια.

«Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα» πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις και πορείες στη μνήμη του δολοφονημένου Αλέξη Γρηγορόπουλου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Στην Αθήνα έγιναν συνολικά 50 προσαγωγές ατόμων στη ΓΑΔΑ, ενώ μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής οι 10 είχαν μετατραπεί σε συλλήψεις για συμμετοχή σε επεισόδια στα Εξάρχεια. Στην Πάτρα, όπου υπήρχαν μεγάλες εστίες έντασης, οι αστυνομικοί προσήγαγαν 19 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 7. Στη Θεσσαλονίκη έγιναν 8 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 2 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

«Από τις αστυνομικές δυνάμεις αντιμετωπίστηκαν άμεσα ομάδες ατόμων, που επιχείρησαν να προβούν σε έκνομες ενέργειες και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών με ρίψη μολότοφ κ.α. αντικειμένων», επισημαίνει ακόμα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί (1 στην Αθήνα και 2 στην Πάτρα).

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider