«Έχουμε σοβαρότατα προβλήματα, θέλουμε συνάντηση»: Επιστολή πυρόπληκτων στον Μητσοτάκη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Έχουμε σοβαρότατα προβλήματα, θέλουμε συνάντηση»: Επιστολή πυρόπληκτων στον Μητσοτάκη
Οι κάτοικοι εξηγούν στην επιστολή τους, πως παρόλο που έχει περάσει ένας χρόνος από την πυρκαγιά, αντιμετωπίζουν πλήθος προβλημάτων.

Επιστολή έστειλαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη οι πυρόπληκτοι από το Μάτι, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ζητώντας την στήριξή του για την ανοικοδόμηση των περιοχών που επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, η ΣΕΚΜΑ (Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων – Μάτι Αττικής) σας εύχεται συγχαρητήρια και καλή επιτυχία, εν όψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρεται στην αρχή της επιστολής.

Οι κάτοικοι εξηγούν στην επιστολή τους που δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο, πως παρόλο που έχει περάσει ένας χρόνος από την πυρκαγιά, αντιμετωπίζουν πλήθος προβλημάτων ενώ κάνουν έκκληση για βοήθεια προκειμένου να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

«Η πληγείσα από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 περιοχή της Ανατολικής Αττικής ένα χρόνο μετά αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, τα οποία δεν είναι η στιγμή να απαριθμήσουμε, θα επιθυμούσαμε όμως να σας τα γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν, καθώς θα χρειαστούμε τη συμπαράστασή σας, την προσωπική αλλά και του συνόλου της κυβέρνησης για την υπέρβαση των εμποδίων και την ταχεία επαναφορά της ζωής σε μια κανονικότητα και να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος», αναφέρουν οι κάτοικοι στην επιστολή.

Επίσης ζητούν συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη για να τον ενημερώσουν για τις εκκρεμότητες και για να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

«Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και αποτελεσματικότητα στο δύσκολο έργο σας και αναμένουμε συνάντηση για την πλήρη ενημέρωσή σας όσον αφορά στο τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι υπολείπεται, καθώς και προτάσεις για αποδοτικότερη συνεργασία», γράφουν οι πυρόπληκτοι προς τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider