Στην Ευρυτανία βρήκαν φάκελο που περιείχε ψηφοδέλτιο και... δώρο 50 ευρώ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην Ευρυτανία βρήκαν φάκελο που περιείχε ψηφοδέλτιο και... δώρο 50 ευρώ
Πήρε το «φακελάκι» έτοιμο από τον υποψήφιο και χωρίς να τον ελέγξει τον έριξε κατευθείαν στην κάλπη με αποτέλεσμα το «δωράκι» να πάει χαμένο.

Τα «δωράκια» από τους υποψήφιους βουλευτές και δημοτικούς συμβούλους προς τους ψηφοφόρους ήταν σύνηθες φαινόμενο, όμως από ότι φαίνεται το φαινόμενο παρέμεινε και στις σημερινές εκλογές, ειδικά, τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, ύμφωνα με πληροφορίες του VimaPoliti.gr, σε εκλογικό κέντρο της Ευρυτανίας, κατά την αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, βρέθηκε φάκελος με ψηφοδέλτιο που περιείχε μέσα κι ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ!

Ειδικότερα, το βράδυ ο δικαστικός αντιπρόσωπος κατά την καταμέτρηση άνοιξε ένα φάκελο από την κάλπη και εκτός από το ψηφοδέλτιο, βρήκε μέσα σε αυτόν και ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Όπως φαίνεται, κάποιος υποψήφιος θέλησε να δωροδοκήσει τον/την ψηφοφόρο και μαζί με το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο έβαλε στο φάκελο και χρήματα. Ωστόσο, ο ανυποψίαστος ψηφοφόρος έριξε κατευθείαν το φάκελο στην κάλπη χωρίς να φαντάζεται ότι εκείνη την ώρα πετούσε το... δωράκι του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider