ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ενισχύει τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη για τις εκλογές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ενισχύει τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη για τις εκλογές
Υπενθυμίζεται ότι ισχύει έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Tη διαθεσιμότητα θέσεων στα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη αυξάνει τις ημέρες των εκλογών η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού, που ταξιδεύει με τον σιδηρόδρομο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα,

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η εταιρεία ενισχύει με περισσότερα βαγόνια τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, από την Τετάρτη 23.05 έως και την Τρίτη 28.05, συμπεριλαμβανομένων και των express δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επιπλέον, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διευκρινίζει στο επιβατικό κοινό ότι η λειτουργία wifi είναι σε πιλοτικό στάδιο και η χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών για αγορές επί της αμαξοστοιχίας δεν είναι -προς το παρόν- εφικτή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider