Περιφέρεια Κρήτης: Έργα 1,9 εκατ. για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Περιφέρεια Κρήτης: Έργα 1,9 εκατ. για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών
Έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1.952.998 ευρώ, που αφορούν στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών εγκρίθηκαν σήμερα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης.

Έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1.952.998 ευρώ, που αφορούν στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης.

Πρόκειται για τις πιστώσεις

  • 245.000 ευρώ και τη διακήρυξη της δημοπρασίας για την κατασκευή παρακαμπτήριας οδού στον οικισμό Μπαλίου,
  • 248.000 ευρώ για έργα υποδομής-αντιπλημμυρικά έργα και αποκαταστάσεις ζημιών του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Κρήτης,
  • 199.999,60 ευρώ για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης ζημιών από πλημμύρες στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης (καθαρισμοί ρεμάτων, τεχνικά οδοποιίας),
  • 1,2 εκατ. ευρώ για το έργο της προστασίας του επαρχιακού οδικού δικτύου από πτώσεις βράχων στο φαράγγι Κουρταλιώτη. Στο πλαίσιο του έργου θα γίνουν χωματουργικά, τεχνικά έργα, ασφαλτικά, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, διαγραμμίσεις και σήμανση κ.ά.

Τέλος, εγκρίθηκε πίστωση 59.999 ευρώ για την ανάθεση εκπόνησης μελέτης, που αφορά στην αντιμετώπιση των βραχοπτώσεων στο φαράγγι του Κοτσιφού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider