Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την υπόλοιπη κτηματογράφηση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την υπόλοιπη κτηματογράφηση

Στην προκήρυξη του νέου διαγωνισμού, που φέρει την κωδική ονομασία Κτήμα 16, προχώρησε χθες η Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε. Είναι συνολικού προϋπολογισμού 465.187.918,11 ευρώ, µη συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων προαίρεσης που προβλέπονται από την προκήρυξη και του ΦΠΑ και περιλαμβάνει 32 συμβάσεις.

Αντικείμενο του διαγωνισµού είναι η επιλογή αναδόχων για τη δημιουργία Εθνικού Κτηµατολογίου στο υπόλοιπο της Ελλάδος µε την ολοκλήρωση της κτηµατογράφησης σε πενήντα επτά (57) Περιφερειακές Ενότητες (Π.Ε.) της χώρας.

Η κτηµατογράφηση αφορά τις περιοχές στις οποίες δεν λειτουργεί Κτηµατολόγιο και οι οποίες δεν αποτελούν ήδη αντικείμενο συµβάσεων µελετών κτηµατογράφησης ή δεν αποτελούν αντικείµενο άλλου διαγωνισµού για την ανάθεσή τους από την Εθνική Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ). Ο διαγωνισµός περιλαµβάνει την προκήρυξη 32 συµβάσεων κάθε µία από τις οποίες αφορά στις περιοχές της Ελλάδας που αναφέρονται στον τίτλο κάθε σύµβασης.

Η διάρκεια της κάθε σύµβασης είναι 47 µήνες από την υπογραφή της.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της κάθε Σύµβασης: α) θα εκπονηθεί µελετητικό αντικείµενο, που εµπίπτει στο πεδίο εφαρµογής του ν. 3316/2005, µε αντικείµενο την κτηµατογράφηση, σύµφωνα µε τις διατάξεις του ν. 2308/1995 όπως ισχύει, σύµφωνα και µε τα προβλεπόµενα από τα Τεύχη του ∆ιαγωνισµού και β) θα παρασχεθούν οι υποστηρικτικές υπηρεσίες όπως αναλυτικά περιγράφονται στα Τεύχη του ∆ιαγωνισµού. Ο διαγωνισµός καλύπτεται από τη συµφωνία για τις δηµόσιες συµβάσεις και δεν θα ληφθούν υπόψη εναλλακτικές προσφορές.

Ο διαγωνισµός θα διενεργηθεί µε ηλεκτρονική διαδικασία µε χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήµατος Ηλεκτρονικών ∆ηµοσίων Συµβάσεων (ΕΣΗ∆ΗΣ), µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr και θα ανατεθεί µε ανοικτή διαδικασία και µε κριτήριο την χαμηλότερη τιµή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider