Ο καθηγητής Μ. Ιακωβίδης συζητά στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο καθηγητής Μ. Ιακωβίδης συζητά στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος
Η συζήτηση με θέμα «Οικονομική πολιτική στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 6 το απόγευμα.

Ο καθηγητής Μιχαήλ Γ. Ιακωβίδης είναι ο επόμενος καλεσμένος της Τράπεζας της Ελλάδος στο πλαίσιο των Συζητήσεων στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η συζήτηση με θέμα «Οικονομική πολιτική στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 6 το απόγευμα ανάμεσα στον καθηγητή του London Business School και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παλαιολόγο.

Η συζήτηση εντάσσεται στον κύκλο των εκδηλώσεων που οργανώνει φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά το Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος, σε μια προσπάθεια να συμβάλλει στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου σε θέματα οικονομίας και πολιτισμού και να προωθήσει τον οικονομικό αλφαβητισμό.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας του Μουσείου στο Facebook: https://www.facebook.com/BoGMuseum.

Σχετικά με τον Μιχαήλ Γ. Ιακωβίδη

Ο Μιχαήλ Γ. Ιακωβίδης κατέχει την έδρα Sir Donald Gordon Chair of Entrepreneurship & Innovation στο London Business School, όπου είναι και καθηγητής Στρατηγικής. Έχει διατελέσει visiting faculty στα Wharton School, Harvard Business School, Πανεπιστήμιο του Cambridge, Imperial College και είναι visiting scholar στην New York Fed.

Είναι επίσης academic advisor στo Boston Consulting Group και επιστημονικός υπεύθυνος για digital ecosystems στο World Economic Forum. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο ΕΚΠΑ, καθώς και στα πανεπιστήμια Cambridge, Stanford και Wharton, απ’ όπου έλαβε το διδακτορικό του. Η έρευνά του εστιάζει στη βιομηχανική εξέλιξη, τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα, τα turnarounds και τις διαρθρωτικές αλλαγές. Είναι ομιλητής σε κλαδικές και εταιρικές εκδηλώσεις και συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες, ενώ έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της European Academy of Management. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε κορυφαία ακαδημαϊκά περιοδικά και λοιπές εκδόσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider