Προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αττική λόγω κακοκαιρίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αττική λόγω κακοκαιρίας
Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, με συνεχείς πτώσεις τάσης αλλά και διακοπές ρεύματος αντιμετωπίζουν μια σειρά από περιοχές της Αττικής λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας. 

Οι διακοπές οφείλονται κυρίως στους δυνατούς ανέμους που έχουν σαν αποτέλεσμα την πτώση δέντρων στα καλώδια της ΔΕΗ.

Μάλιστα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ, οι περισσότερες από το κέντρο της Αθήνας αλλά και από Πειραιά, Ζωγράφου, Γλυφάδα, Καλλιθέα και Μεταμόρφωση.

«Βραχυκύκλωμα» έχει παρατηρηθεί και στον ΔΕΔΔΗΕ καθώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί ικανοποιητικά στον όγκο των κλήσεων, με αποτέλεσμα, ολόκληρες περιοχές, όπως για παράδειγμα ο Γέρακας να αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω πτώσης τάσεως για περισσότερες από 12 ώρες.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής στο insider.gr, παρά της αλλεπάλληλες προσπάθειες επικοινωνίας, ο ΔΕΔΔΗΕ όχι μόνο δεν έλυσε έγκαιρα το πρόβλημα αλλά και δεν έδινε καν απάντηση για το χρονοδιάγραμμα της αποκατάστασης.

Σημειώνεται επίσης ότι οι αυξομειώσεις στην τάση του ρεύματος τις τελευταίες ώρες έχουν προκαλέσει προβλήματα, τόσο στους δρόμους όπου η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, όσο και σε σπίτια πολιτών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider