Παπαγγελόπουλος: Ούτε εκβιάζω, ούτε εκβιάζομαι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παπαγγελόπουλος: Ούτε εκβιάζω, ούτε εκβιάζομαι

«Ούτε εκβιάζω, ούτε εκβιάζομαι. Προσπαθούν να με αναγκάσουν να παραιτηθώ ή να με φιμώσουν . Αλλά όσο με εμπιστεύεται ο πρωθυπουργός, δεν θα συμβεί ούτε το ένα ούτε το άλλο», είπε στη δευτερολογία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Απαντώντας στην αναφορά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δεν θα τον κρίνει από το πολιτικό του παρελθόν αλλά από τις σημερινές του πράξεις, είπε ότι θέλει να κριθεί επί της ουσίας και δεν έχει ανάγκη να ζητήσει ελαφρυντικά προτέρου εντίμου βίου.

«Αυτά τα ζητούν οι ένοχοι και εγώ δεν είμαι ένοχος είπε», και κάλεσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «να μην παρασυρθεί από ανθρώπους που έχουν προδώσει την παράταξη της ΝΔ και την πατρίδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκ νέου στη συνάντησή του με την Εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη και είπε ότι η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα της κας Τσατάνη και αφορούσε κατά το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικά θέματα της εισαγγελέως Εφετών και την υπόθεση του κ. Αγγέλου και μόνο κατά τρία λεπτά συζητήθηκε το θέμα της δικογραφίας και της αρμοδιότητας της δικαστικής λειτουργού.

«Πρέπει να θυμάστε πόσο ταλαιπωρήθηκε ο κ. Αγγέλου» είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Παπαγγελόπουλος, «εύχομαι να μην χρειαστεί να αποκαλύψω τι πραγματικά ειπώθηκε για το θέμα και τελικά ο κ. Αγγέλου που είχε κληθεί να καταβάλλει τεράστια εγγύηση, απαλλάχθηκε με βούλευμα και ο σύζυγος της κ. Τσατάνη διορίστηκε περιφερειακός διοικητής νοσοκομείων από την κυβέρνηση Σαμαρά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider