Προπηλάκισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο (vid)

Κώστας Παπαδόπουλος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προπηλάκισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο (vid)
Προπηλάκισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν για να καταθέσουν στεφάνι.

Ένταση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στο χώρο του Πολυτεχνείου, όταν προπηλάκισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν για να καταθέσουν στεφάνι.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι επιτέθηκαν λεκτικά, έφραξαν τον δρόμο και έσπρωξαν μεταξύ άλλων τους Πάνο Σκουρλέτη, Παναγιώτη Ρήγα, Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα και Θοδωρή Δρίτσα που πήγαν για να καταθέσουν στεφάνι.

Σκουρλέτης: Διαχρονικά τα μηνύματα του Πολυτεχνείου

«Η φοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτέλεσε την κορύφωση του αντιδικτατορικού αγώνα. Ενός αγώνα του οποίου τα μηνύματα είναι διαχρονικά», τονίζει στο επίκαιρο μήνυμά του για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Πολύ περισσότερο που στην εποχή μας κάποιοι εμφανίζονται νοσταλγοί της δικτατορίας και έχουν το θράσος ακόμα και μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο να μιλάνε με κολακευτικά λόγια για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο. Βαδίζουμε, λοιπόν, στο δρόμο του Πολυτεχνείου, στο δρόμο των συνθημάτων του, στο δρόμο της διεύρυνσης της Δημοκρατίας ενάντια σε κάθε είδους φασισμό, ρατσισμό. Σε έναν αγώνα ο οποίος είναι διαρκής», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης.

«Συνεχίζουμε, λοιπόν, με τα συνθήματα του Πολυτεχνείου», κατέληξε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Να σημειώσουμε πως το μήνυμα του Πάνου Σκουρλέτη δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες μόλις ώρες μετά τον προπηλακισμό του ιδίου και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποτάμι: Όσοι τραμπουκίζουν αρνούνται το ίδιο το νόημα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

«Tο Πολυτεχνείο συμβολίζει τον αγώνα για ελευθερία», τόνισε σε σχετική ανακοίνωσή του το Ποτάμι, καταδικάζοντας τους προπηλακισμούς των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσοι τραμπουκίζουν κι εμποδίζουν εκπροσώπους πολιτικών οργανώσεων να καταθέσουν στεφάνια στο όνομα της υπεράσπισης κάποιων δικών τους ιδεών, αρνούνται το ίδιο το νόημα της εξέγερσης», υπογράμμισε ο Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider