Σώος εντοπίστηκε ο άνδρας που αγνοούνταν στην Εύβοια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σώος εντοπίστηκε ο άνδρας που αγνοούνταν στην Εύβοια
Πυροσβεστική
O περιπατητής έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυ κι επικοινώνησε με την πυροσβεστική για να τον εντοπίσουν.

Τελευταία Ενημέρωση 12:12

Σώος βρέθηκε ο 36χρονος άνδρας που αγνοείτο από το βράδυ της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας, καθώς εντοπίστηκε σήμερα από κατοίκους στην Λούτσα Ευβοίας.

Ο περιπατητής χθες το βράδυ στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυ Ευβοίας, έχασε τον προσανατολισμό του και επικοινώνησε με την Πυροσβεστική για να ζητήσει βοήθεια. Οι δυνάμεις κινητοποιήθηκαν άμεσα, εντόπισαν το όχημά του, έφτασαν στο καταφύγιο αλλά δεν κατάφεραν να το βρουν.

Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετείχαν 19 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ενώ συνδρομή παρείχαν επίσης ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ, ωστόσο ο 36χρονος άνδρας εντοπίστηκε σήμερα από κατοίκους της περιοχής Λούτσα Ευβοίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider