Δώρα αξίας 215.000 δολαρίων για τους υποψήφιους των Oscars (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δώρα αξίας 215.000 δολαρίων για τους υποψήφιους των Oscars (vid)
Συνολική αξία 215.000 είχαν τα δώρα που έλαβαν οι υποψήφιοι των Oscars, φέτος.

Το εντυπωσιακό ποσό των 215.000 δολαρίων έφτασε φέτος η αξίας της «τσάντας» με τα δώρα των υποψήφιων για τα βραβεία Oscars, στην 92η τελετή απονομής.

Πρόκειται για τη «gift bag» που προσφέρει η εταιρεία «Distinctive Assets» σε όλους τους υποψήφιους των κορυφαίων κατηγοριών, όπως «Καλύτερος ηθοποιός», «Καλύτερη ταινία», «Καλύτερη σκηνοθεσία» κτλ. και είναι μέρος του «χορού» πολλών δεκάδων εκατομμυρίων, που γίνεται κάθε χρόνο την ημέρα των Oscars, αν και η εταιρεία δεν έχει καμία σύνδεση με την Ακαδημία Κινηματογράφου.

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Business Insider, οι ηθοποιοί έχουν τη δυνατότητα να «διακδικήσουν» όλα τα δώρα, κανένα από αυτά ή απλά όσα επιθυμούν. Στο παρελθόν, μάλιστα, ορισμένοι ηθοποιοί εχουν πάρει τα δώρα και τα έχουν προσφέρει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δείτε τι περιλαμβάνει φέτος το «χρυσό» πακέτο, σύμφωνα με το Business Insider:

Μεταξύ άλλων, προσφέρεται μία τριήμερη απόδραση σε έπαυλη στο Lost Coast Ranch της Καλιφόρνια, μία ακόμη ίδιας διάρκειας στο Grand Hotel Tremezzo στη Λίμνη Κόμο, μια εβδομάδα σε σπα πολυτελείας στη νότια Καλιφόρνια, ενώ τη λίστα των ταξιδιών συμπληρώνουν ακόμη δύο σε Ευρώπη και Η.Π.Α.

Παράλληλα, στη «σακούλα» υπάρχει κόσμημα άγνωστης αξίας από την εταιρεία YogaJewelz, ολοκαίνουρια gadgets, κρέμα ποδιών, βάζο με φιστίκια, σνακς και γλυκά, πιάτα, πιτζάμες και ένα κουτί με κάρτες με διάσημες ρήσεις.

Το πιο φτηνό δώρο είναι όμως ένα lip balm αξίας 5 δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider