Μηδενισμό της μετοχής της Hertz «βλέπει» η Morgan Stanley

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μηδενισμό της μετοχής της Hertz «βλέπει» η Morgan Stanley
Στα τέλη Μαΐου η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων κήρυξε πτώχευση στις ΗΠΑ και τον Καναδά, καθώς επλήγη σκληρά από τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορονοϊού.

Μηδενισμό της μετοχής της Hertz αναμένουν οι αναλυτές της Morgan Stanley, γεγονός που αν εκπληρωθεί, θα σημαίνει πως οι μέτοχοι της εταιρείας θα μείνουν με… αέρα!

Όπως μεταδίδει το Business Insider, ο αμερικανικός επενδυτικός οίκος προχώρησε σε καθοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών του για την πορεία της μετοχής της Hertz, προβλέποντας πως θα υποχωρήσει έως το απόλυτο μηδέν, έναντι πρότερης πρόβλεψης για διαμόρφωση της μετοχής στα επίπεδα των 2 δολαρίων.

Υπενθυμίζεται εδώ πως στα τέλη Μαΐου η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων κήρυξε πτώχευση στις ΗΠΑ και τον Καναδά, καθώς επλήγη σκληρά από τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορονοϊού.

Διαβάστε επίσης:

Η εταιρεία έχει περάσει από «σαράντα κύματα» το τελευταίο διάστημα, μετά την υπαγωγή της στο αμερικανικό καθεστώς χρεοκοπίας, μια διαδικασία που αφορά στις επιχειρήσεις της στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Η κατάσταση για την εταιρεία επιδεινώνεται, καθώς μόλις έγινε γνωστό ότι τα σχέδιά της να αντλήσει κεφάλαια από τη δευτερογενή αγορά ακυρώθηκαν.

«Όσο περνάει ο καιρός, αυξάνονται οι ανησυχίες ακόμη και για τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το αμερικανικό χρηματιστήριο», εκτιμούν οι αναλυτές της Morgan Stanley.

Να σημειωθεί πως στην τρέχουσα συγκυρία η μετοχή της Hertz κυμαίνεται πέριξ των 1,40 δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider