«Δημοσκόπηση» για το νέο εργοστάσιο της Tesla μέσω Twitter (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Δημοσκόπηση» για το νέο εργοστάσιο της Tesla μέσω Twitter (pic)
Νέο «γίγα» εργοστάσιο σκέφτεται να ανοίξει το Τέξας ο ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ.

Ένα νέο «γίγα» εργοστάσιο ετοιμάζει στις ΗΠΑ ο ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ και «σκέφτεται» να το ανοίξει στο Τέξας.

Ο ισχυρός άνδρας των ηλεκτρικών οχημάτων επέλεξε το Twitter, το οποίο έχει αποδειχθεί η αγαπημένη του πλατφόρμα επικοινωνίας και έκανε «δημοσκόπηση» για να δει τι πιστεύουν οι ακολουθοί του.

Με μια απλή ερώτηση «Giga Texas?», ο Μασκ ρώτησε το κοινό πως τους φαίνεται η ιδέα να ανοίξει ένα τεράστιο εργοστάσιο στο Τέξας. Σύμφωνα με το CNBC, το νέο εργοστάσιο θα παρασκευάζει μπαταρίες για τα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας.

«ΝΑΙ»

Μέχρι στιγμής 79,4% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση απάντησαν «ναι», ενώ μόλις 20,6% απάντησε πως δεν θέλει το νέο εργοστάσιο της Tesla στο Τέξας.

Η Tesla διαθέτει ήδη δύο εργοστάσια παραγωγής στις ΗΠΑ και ένα στην Κίνα, ενώ έχει ανακοινώσει την κατασκευή ενός ακόμα «γίγας» εργοστασίου στη Γερμανία.

«Ράλι» για τη μετοχή της Tesla

Τη μεγαλύτερη ημερήσια άνοδο από το Μάρτιο του 2013 κατέγραψε η Tesla, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας, σημειώνοντας άλμα 19,9%.

Όμως, όπως μεταδίδει το CNBC, στη συνεδρίαση της Τετάρτης η τιμή της μετοχής καταγράφει πτώση στο προ-άνοιγμα της συνεδρίασης. Η πτώση ήρθε λίγο μετά τη δήλωση στελέχους της εταιρείας, πως θα υπάρξουν καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα για την παράδοση οχημάτων, ως αποτέλεσμα της επιδημίας του κοροναϊού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider