Χαμηλές τιμές parking στους φοιτητές από την Cityzen

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χαμηλές τιμές parking στους φοιτητές από την Cityzen
Για 6 ώρες μόνο με 3 ευρώ.

Θέσεις πάρκινγκ με πολύ χαμηλή τιμή προσφέρει η Cityzen στους φοιτητές μέσω του ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος student Parking.

Οι φοιτητές θα μπροούν να μετακινηθούν με το αυτοκίνητό τους αποφεύγοντας έτσι τη ταλαιπωρία των μέσων μαζικής μεταφοράς και να παρκάρουν σε ασφαλές σημείο, δίπλα στη σχολή τους για 6 ώρες μόνο με 3 ευρώ, με τη χρήση της ειδικής κάρτας χρέωσης.

Η κάρτα ειδικής χρέωσης απευθύνεται στους φοιτητές που δεν θέλουν να έχουν μια θέση στάθμευσης με τον μήνα. Τους επιτρέπει να σταθμεύουν το αυτοκίνητο τους όποια μέρα θέλουν και μέχρι 6 συνεχόμενες ώρες με μόνο 3 ευρώ συνολικά.

Για την έκδοση της, το μόνο που χρειάζεται είναι η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας στον υπάλληλο εξυπηρέτησης κατά την παραλαβή της.

Στην περίπτωση της μηνιαίας στάθμευσης το κόστος είναι μόνο 29 ευρώ.

Οι ειδικές τιμές αφορούν τους σταθμούς Cityzen στα Δικαστήρια Ευελπίδων, περιοχή που καθημερινά επισκέπτονται φοιτητές του MBA International Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, της σχολής AΚΤΟ και του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το σταθμό Cityzen στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση 170μ. με τα πόδια από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Cityzen dιαθέτει πλυντήριο αυτοκινήτων και υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ενώ προσφέρει υπηρεσίες που μεριμνούν για την προστασία των φυσικών μας πόρων τονώνοντας την περιβαλλοντική μας συνείδηση, όπως η ανακύκλωση μικρών συσκευών και λαμπτήρων, η υπηρεσία «Park&Plug» όπου μπορεί κάποιος να φορτίσει το ηλεκτρικό του αυτοκίνητό του για τις επόμενες “πράσινες διαδρομές” του εντελώς δωρεάν όσο είναι σταθμευμένο, η υπηρεσία bicycle parking με την οποία η Cityzen, ενθαρρύνει τη μετακίνηση με το ποδήλατο προσφέροντας ειδικές θέσεις στάθμευσης ποδηλάτου σε πολύ χαμηλή τιμή.

Επιπλέον, η Cityzen έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο στην καθημερινότητα του πελάτη της, παρέχει υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών κοινής ωφέλειας ή αγοράς εισιτηρίου για παραστάσεις θεάτρου, συναυλίες, φεστιβάλ, και εκδηλώσεις μέσω της Viva.gr .

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider