Έλον Μασκ: Απαράδεκτη η κριτική σε βάρος της Tesla

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έλον Μασκ: Απαράδεκτη η κριτική σε βάρος της Tesla
«Η κριτική σε βάρος της Tesla είναι άδικη και απαράδεκτη. Αυτό που συνέβη εδώ ήταν ένα εκπληκτικό αμερικανικό success story», δηλώνει ο 47χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Στην αντεπίθεση περνά ο Έλον Μασκ, επιχειρώντας να δώσει απάντηση σε όλα όσα ακούγονται για την Tesla το τελευταίο διάστημα.

«Η κριτική σε βάρος της Tesla είναι άδικη και απαράδεκτη. Αυτό που συνέβη εδώ ήταν ένα εκπληκτικό αμερικανικό success story. Κάποιοι άνθρωποι εργάστηκαν νυχθημερόν για να γίνουν πολλά από όσα έγιναν. Και αυτοί οι άνθρωποι το πιστεύουν αυτό το όνειρο. Και αυτή είναι λοιπόν η ιστορία που πρέπει να ειπωθεί για την Tesla», δηλώνει ο 47χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο ίδιος περιέγραψε με ποιον τρόπο η Tesla έφτασε να παράγει 5.000 οχήματα 3s σε εβδομαδιαία βάση, κάνοντας την εταιρεία επικερδή, ακόμη κι αν στη συνέχεια «φλέρταρε» με την χρεοκοπία.

«Υπάρχουν κάποιες φορές που πρέπει να ‘στοιχηματίζεις’ υπέρ της εταιρείας σου. Δεν γίνεται διαφορετικά. Πολλές φορές ήταν ζήτημα ζωής ή θανάτου. Χάναμε 50 ή και 100 εκατ. δολάρια την εβδομάδα», έσπευσε να επισημάνει ο Μασκ.

«Είμαι αυτός που είμαι. Σίγουρα βιώνω τρελό στρες και εργάζομαι πολλές, πολλές ώρες», σημείωσε ο ίδιος, κληθείς να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια που δέχεται για τον εαυτό του και τη συμπεριφορά του.

Ενώ σε ό,τι αφορά τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές, ο Μασκ δήλωσε «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν σέβομαι την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC). Δεν την σέβομαι καθόλου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider