Δωρεάν μετακινήσεις με ταξί στα Κέντρα Εμβολιασμού – Για ποιους ισχύει

Χρυσάνθη Στέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δωρεάν μετακινήσεις με ταξί στα Κέντρα Εμβολιασμού – Για ποιους ισχύει
Δωρεάν μετακινήσεις για τη διευκόλυνση των εμβολιασμών προσφέρουν εταιρείες ταξί και ραδιοταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δωρεάν μετακινήσεις για τη διευκόλυνση των εμβολιασμών προσφέρουν εταιρείες ταξί και ραδιοταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Με αυτό τον τρόπο οι επαγγελματίες οδηγοί συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή των εμβολιασμών, βοηθώντας τους συμπολίτες τους που δεν έχουν κάποιον άλλο τρόπο να μετακινηθούν.

Beat

«Στo Beat, θέλοντας να συμβάλλουμε στην εκστρατεία εμβολιασμού για την πανδημία και να στηρίξουμε τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, επιστρέφουμε το κόστος των διαδρομών σου προς και από τα δύο μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη» αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της Beat.

Η πρωτοβουλία καλύπτει διαδρομές προς και από τα εξής εμβολιαστικά κέντρα:

  • Εμβολιαστικό κέντρο Αττικής - Helexpo - Μαρούσι &
  • Εμβολιαστικό κέντρο Θεσσαλονίκης - Πύλη Εμπορίου ΔΕΘ (Περίπτερο 13)

Ενώ η παροχή αφορά επιστροφή της αξίας για τις δύο διαδρομές σου προς και από το εμβολιαστικό κέντρο και έως δέκα ευρώ για κάθε διαδρομή, χρησιμοποιώντας το κωδικό «Emvolio», έως τις 2 Απριλίου 2021. Με την ολοκλήρωση της διαδρομής, η αξία θα επιστραφεί αυτόματα στον Beat λογαριασμό του επιβάτη.

Ραδιοταξί Kosmos

Η Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με το Ραδιοταξί Kosmos 18300 ανακοίνωσαν ότι θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά με TAXI στα άτομα με προβλήματα υγείας και κινητικότητας, στα Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής έως και τις 31 Μαΐου.

Η διαδικασία των ραντεβού γίνεται από το τηλεφωνικό κέντρο του Ραδιοταξί Kosmos 18300, ενώ είναι απαραίτητη η προσκόμηση των απαραίτητων δικαιολογητικών για τα άτομα με προβλήματα υγείας και κινητικότητας.

Taxiway

Να μεταφέρουν δωρεάν πολίτες που έχουν πραγματικά ανάγκη, όπως τονίζουν, στο εμβολιαστικό κέντρο που στεγάζεται εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, αποφάσισαν ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης. Το συγκεκριμένο εγχείρημα, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι οδηγοί ταξί του συνεταιρισμού της Θεσσαλονίκης «taxiway», ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, «ο πολίτης που έχει πραγματική ανάγκη, μπορεί να καλέσει στη γραμματεία από τις 9:00 το πρωί έως και τις 5:00 το απόγευμα και μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού του ακόμα και αν χρειάζεται όχημα με αναπηρικό αμαξίδιο ή απλό όχημα. Έτσι με αυτό τον απλό τρόπο θα είμαστε στην πόρτα του σπιτιού του, για να τον μεταφέρουμε στο εμβολιαστικό κέντρο» δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιδιοκτήτης ταξί Θοδωρής Σταυρίδης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider