Auto Protect: Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου με σύγχρονες καλύψεις και ανταγωνιστική τιμή από την Εθνική Ασφαλιστική

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Auto Protect: Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου με σύγχρονες καλύψεις και ανταγωνιστική τιμή από την Εθνική Ασφαλιστική
Φέτος θα πάτε παντού ή σχεδόν παντού με το αυτοκίνητο σας!

Μαζί με τις υπόλοιπες προετοιμασίες για το ταξίδι σας, η σωστή συντήρηση και ασφάλιση του αυτοκινήτου σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Η Εθνική Ασφαλιστική σχεδίασε για σας ένα σύγχρονο πρόγραμμα ασφάλισης του οχήματός σας για να κινήστε με ασφάλεια σε κάθε σας διαδρομή .

Μπορείτε τώρα να αποκτήσετε το πρόγραμμα ασφάλισης οχήματος Auto Protect, on line στο www.ethnikiprotect.gr, από το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής , από τα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς και τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Επιλέξτε ένα από τα τρία προγράμματα ασφάλισης με σύγχρονες καλύψεις και ανταγωνιστική τιμή για το όχημα σας και ξεκινήστε άνετα το ταξίδι σας

Τα προγράμματα ασφάλισης Αuto Protect της Εθνικής Ασφαλιστικής έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

Αuto Protect Classic: Αποτελεί προσιτή λύση για την κάλυψη της υποχρεωτικής -από το νόμο- Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης του ΕΙΧ Αυτοκινήτου ή και μοτοσικλέτας, σε προνομιακή τιμή. Το πακέτο προσφέρει μία σειρά από προεπιλεγμένες καλύψεις απαραίτητες για την προστασία του οχήματος αλλά και του οδηγού, όπως η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και η εγγύηση ασφαλίστρου, καθώς και σημαντικές προαιρετικές καλύψεις, όπως Νομική Προστασία, Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού και Θραύση Κρυστάλλων.

Auto Protect Extra: Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν την προστασία του οχήματός τους από απρόοπτους κινδύνους, όπως πυρκαγιά, κλοπή και φυσικά φαινόμενα, συμπεριλαμβανομένης της χαλαζόπτωσης. Το συγκεκριμένο πακέτο προσφέρει προνομιακές καλύψεις, καθώς και ταυτόχρονα κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, Νομική Προστασία και προαιρετικά την κάλυψη της Θραύσης Κρυστάλλων.

Auto Protect Premium: Αφορά εκείνους που θέλουν πλήρη προστασία του οχήματός τους από απρόοπτους κινδύνους. Το ενισχυμένο αυτό πρόγραμμα προσφέρει επιπλέον των καλύψεων των άλλων πακέτων, την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου σας (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή κλοπής σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τα προγράμματα Auto Protect της Εθνικής Ασφαλιστικής προσφέρουν τις εξής δυνατότητες:

- Άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το πρόγραμμα Auto Protect Classic με την καταβολή του αντίστοιχου ασφαλίστρου.
- Γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου για τα προγράμματα Auto Protect Extra & Auto Protect Premium που παρέχονται για αυτοκίνητα
- Ευελιξία ως προς τη διάρκεια ασφάλισης με επιλογή τρίμηνης, τετράμηνης, εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
- Αυτόματη πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Internet και μέσω πάγιας εντολής για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας συμβολαίου.
- Πληρωμή των ασφαλίστρων εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας μέσω πιστωτικών καρτών της ΕTΕ με έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια.
- Οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος:
Φροντίδα Ατυχήματος
Τοπική Ρυμούλκηση
Οδική Βοήθεια (προαιρετική κάλυψη)

Συμμετοχή στο Σύστημα Φιλικού Διακανονισμού: ακόμα και σε περίπτωση μη υπαιτιότητάς σας, η αποζημίωση δίνεται από την Εθνική Ασφαλιστική.
- Κάλυψη ζημιάς του οχήματός σας από ανασφάλιστο όχημα και Νομική Προστασία.
- Εγγύηση Ασφαλίστρου: Σε περίπτωση μέχρι και 2 ατυχημάτων το χρόνο από υπαιτιότητά σας δεν αυξάνεται το ασφάλιστρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχονται στο site www.ethniki-asfalistiki.gr, και στο τηλέφωνο 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider