Ο Έλον Μασκ στοχεύει στα ηλεκτρικά αεροπλάνα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Έλον Μασκ στοχεύει στα ηλεκτρικά αεροπλάνα
Η δήλωση γίνεται εν μέσω της διάσπασης ων μετοχών της Tesla  με λόγο 5 προς 1.

Μια νέα επανάσταση στα ηλεκτρικά οχήματα υπόσχεται ο Έλον Μασκ, ένα όνομα «συνώνυμο» με την κατασκευάστρια EV Τesla. Αυτή τη φορά, ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε φιλόδοξες δηλώσεις για το χρόνιο πρόβλημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Όπως δήλωσε, η εταιρεία του ενδέχεται να είναι σε θέση να παράγει μαζικές μπαταρίες EV που έχουν 50% περισσότερη ενεργειακή πυκνότητα μέσα στα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Ο Έλον Μασκ έγινε ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Και παρόλο που το ιστορικό του Μασκ είναι γεμάτο από τολμηρές δηλώσεις, η αγορά τις έχει ανάγκη. Μάλιστα, η μπαταρία που προτείνει ο ίδιος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία ενός ηλεκτρικού αεροπλάνου! «Πιθανώς σε τρία έως τέσσερα χρόνια», έγραψε ο Mασκ τη Δευτέρα, απαντώντας σε κάποιον που ρωτά γιατί ο ίδιος συνεχίζει να κάνει υπαινιγμούς για ηλεκτρικά τζετ.

Η δήλωση γίνεται εν μέσω της διάσπασης των μετοχών της Tesla με λόγο 5 προς 1( η διάσπαση μετοχών ουσιαστικά αφορά σε διαίρεση των ήδη υπαρχόντων, με κύριο, συνήθως, στόχο τη μείωση της τιμής διαπραγμάτευσης). Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι υπάρχοντες μέτοχοι για κάθε μία τους μετοχή θα λάβουν επιπλέον 4 μετοχές. Η διαπραγμάτευση των τίτλων θα είναι και πάλι διαθέσιμη για νέους και παλιούς επενδυτές την 31η Αυγούστου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider