«Στα δύο» κόβεται η χώρα - Κλείνουν τα Τέμπη οι αγρότες το μεσημέρι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Στα δύο» κόβεται η χώρα - Κλείνουν τα Τέμπη οι αγρότες το μεσημέρι
Το μεσημέρι η χώρα θα κοπεί «στα δύο», καθώς οι  αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας σχεδιάζουν αποκλεισμό των Τεμπών, στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, σήμερα Σάββατο. Το μεσημέρι η χώρα θα κοπεί «στα δύο», καθώς οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας σχεδιάζουν αποκλεισμό των Τεμπών, στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Οι αγρότες από το πανθεσσαλικό μπλόκο θα κατευθυνθούν προς τις σήραγγες των Τεμπών με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα, όπου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση.

Η απόφαση για τον αποκλεισμό των Τεμπών ελήφθη μετά τη γενική συνέλευση του μπλόκου της Νίκαιας, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν τρεις ημέρες, ως αντίδραση στην άρνηση της κυβέρνησης για συνάντηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Κινητοποιήσεις αγροτών και στην υπόλοιπη χώρα

Στην Καστοριά, αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής με τα αγροτικά τους μηχανήματα, προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι, έξω από το γραφείο της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

Σε αποκλεισμό του δρόμου και στο Δερβένι, από τη μία έως τις 2 το μεσημέρι, προσανατολίζονται και οι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι επιδιώκουν να κλείσουν και τους παράδρομους στη δυτική είσοδο και έξοδο της Θεσσαλονίκης προς Καβάλα.

Γύρω στις 12 θα κλείσουν αγρότες τον δρόμο στο ύψος των Μαλγάρων, ενώ την ίδια ώρα θα κινητοποιηθούν και οι αγρότες στην Κουλούρα Ημαθίας.

Στις Σέρρες οι αγρότες θα προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων μετά τις 2 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider