Στο όραμά του για την Δυτική Αττική, αναφέρεται μιλώντας στο insider.gr, ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αθήνας, Παναγιώτης Οφθαλμίδης.

Ο κ. Οφθαλμίδης κατεβαίνει στις εκλογές με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» και συντασσόμενος με την «γραμμή» που χαράσσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σημειώνει ότι «η Δυτική Αττική πρέπει να αλλάξει πρόσωπο και αυτό πρέπει να γίνει με σύστημα, πρόγραμμα και ευελιξία. Για το λόγο αυτό απαιτείται αλλαγή στο θεσμικό πλαίσιο.

Η Περιφέρεια Δυτικής Αθήνας χρειάζεται μια νέα ισχυρή Διοίκηση που θα έχει εμπειρία και αποδεδειγμένο έργο καθώς η κα Δούρου και ο κος Σγουρός απέτυχαν λόγω ανικανότητας και ιδεοληψιών στο να δώσουν ριζικές λύσεις στα προβλήματα της Αττικής.

Οι Δήμοι μας αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τα οποία είναι γνωστά σε όλους. Αυτό που λείπει σήμερα είναι η βούληση σε Κεντρικό και Περιφερειακό επίπεδο, χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα δημιουργήσει αναπτυξιακή ορμή.

Πρέπει επιτέλους η Δυτική Αθήνα να φύγει από την υποβάθμιση και την μιζέρια.
Να αξιοποιηθούν οι καινοτόμες ιδέες, η γνώση, η εμπειρία και οι καλές πρακτικές για να θωρακίζουμε το μέλλον των Δήμων μας.

Από την επόμενη των εκλογών ξεκινάμε έναν ρεαλιστικό και συνολικό σχεδιασμό με στόχο:
-Την επαρκή αντιπλημμυρική θωράκιση και διευθέτηση των ρεμάτων.
-Την ορθή και σύγχρονη διαχείριση των απορριμμάτων.
-Επενδύσεις για την ανάδειξη της ιστορικότητας των περιοχών της Δυτικής Αθήνας.
-Την έμφαση στην ασφάλεια του πολίτη.
-Δημιουργία χώρων στάθμευσης.
-Την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση των κεντρικών οδών που συνδέουν το Λεκανοπέδιο.
-Tην βελτίωση της καθημερινότητας».

Ακολουθεί το βίντεο με τις θέσεις του κ. Οφθαλμίδη σχετικά με την Δυτική Αθήνα: