Η «αποχώρηση» του Σάντερς έδωσε ώθηση στη Wall Street

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η «αποχώρηση» του Σάντερς έδωσε ώθηση στη Wall Street
Δυνατό comeback στη Wall Street την Τετάρτη, με Τραμπ και Μπάιντεν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ισχυρά κέρδη σημειώθηκαν στη Wall Street την Τετάρτη, με τους επενδυτές να ανακουφίζονται από την «αποχώρηση» του Μπέρνι Σάντερς από τη δικεδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών.

Συγκεκριμένα, ο Γερουσιαστής από το Βέρμοντ αποσύρθηκε, αφήνοντας τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μόνο στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

Πλέον ο τελευταίος καλείται να αντιμετώπισει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον κορονοϊό ωστόσο να δυσκολεύει το έργο όλων. Και αυτό γιατί κανένας δεν θα θέλει να χρεωθεί μια βαθιά ύφεση στις ΗΠΑ εξαιτίας λάθων χειρισμών σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

O ανεξάρτητος Γερουσιαστής από το Βερμόντ ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό του.

Παράλληλα ο αριθμός των κρουσμάτων στις ΗΠΑ σύμφωνα με τα στοιχεία του πανεπιστημίου Johns Hopkins, έχει μειωθεί σε σχέση με την Παρασκευή, ενώ αντίστοιχα σημάδια καταγράφονται και στην Ιταλία.

Δείκτες

Την Τετάρτη ο Dow Jones ενισχύθηκε 3,44% στις 23.433 μονάδες, κατά 3,41% κατέγραψε άνοδο ο S&P 500 στις 2.749 μονάδες, ενώ κέρδη 2,58% κατέγραψε ο Nasdaq στις 8.090 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider