Οριακές μεταβολές στη Wall Street μετά το σήμα της Fed

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οριακές μεταβολές στη Wall Street μετά το σήμα της Fed
Οριακές μεταβολές στη Wall Street την Πέμπτη.

Η δήλωση του αντιπροέδρου της Fed Ρίτσαρντ Κλαρίντα πως οι επενδυτές δεν αναμένουν μείωση των επιτοκίων ήρθε να προσγειώσει το κλίμα στη Wall Street την Πέμπτη.

Η απότομη προσγείωση γύρω από τις προσδοκίες που είχε χτίσει η αγορά για νέα μείωση των επιτοκίων δημιουργεί πρόσθετο βάρος, με την εξέλιξη του κοροναϊού να επιβαρύνει συνεχώς το κλίμα.

Συγκεκριμένα, τους 2.004 νεκρούς στην ηπειρωτική Κίνα, έφθασε, ο απολογισμός της επιδημίας πνευμονίας που προκαλεί ο νέος κοροναϊός, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της χώρας.

Παράλληλα, μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν καταγραφεί ακόμα 1.749 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του COVID-19 στην κινεζική επικράτεια. Ενώ, αν υπολογισθούν και οι αυτόνομες περιοχές του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα φτάνουν τα 74.185.

Την Πέμπτη λίγο μετά τις 17:00 ώρα Ελλάδος ο Dow Jones ενισχύεται οριακά κατά 0,01%, στις 29.354 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει απώλειες 0,02% στις 3.385 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημειώνει κέρδη 0,01% στις 9.818 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider