Ξεπερνά το εμπόδιο του κοροναϊού η Wall Street

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεπερνά το εμπόδιο του κοροναϊού η Wall Street
Ενισχύονται την Τετάρτη οι δείκτες της Wall Street.

Επιστρέφουν στα κέρδη οι δείκτες της Wall Street μετά το ξέσπασμα του κοροναϊού στην Κίνα και την εξάπλωση του σε πολλές χώρες του κόσμου. Οι επενδυτές δείχνουν να απορροφούν το συγκεκριμένο γεγονός καθώς οι ιατρικές αρχές παγκοσμίως φαίνεται να καθησυχάζουν τις αγορές.

Παράλληλα στο εταιρικό κομμάτι, χαμηλότερα των εκτιμήσεων ήταν τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το Netflix με τους συνδρομητές να αυξάνονται κατά 8,76 εκατ. το δ' τρίμηνο του 2019, φθάνοντας πλέον τα 167 εκατ. συνδρομητές.

Το Netflix εμφανίζει σημάδια «κόπωσης» στην εγχώρια αγορά του, στη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδάς), καθώς στο δ' τρίμηνο πέρυσι πρόσθεσε 420.000 νέους συνδρομητές, λιγότερους από τους 600.000 που το ίδιο είχε προβλέψει προ καιρού. Το Netflix, το οποίο είχε έσοδα 5,5 δισ. δολάρια στο τέταρτο τρίμηνο πέρυσι, απέδωσε την υστέρηση στην πρόσφατη αύξηση των τιμών των συνδρομών του και στην εμφάνιση των ανταγωνιστών του.

Δείκτες

Ειδικότερα, την Τετάρτη, στις 17:00 ώρα Ελλάδας, ο Dow Jones καταγράφει κέρδη 0,34% στις 29.295 μονάδες, ο Nasdaq κερδίζει 0,65% στις 9.430 μονάδες, ενώ ο S&P 500 καταγράφει πτώση 0,42% στις 3.334 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.