Goldman Sachs: Αγοράστε Apple και δεν θα χάσετε

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Goldman Sachs: Αγοράστε Apple και δεν θα χάσετε

Να επενδύσουν στην Apple και… δεν θα χάσουν προτρέπει τους επενδυτές η Goldman Sachs, ένας οίκος που έχει αρκετές φορές εκφράσει την «προτίμησή» του στις μετοχές του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού.

Ειδικότερα, οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας προβλέπουν πως η μετοχή της Apple θα σκαρφαλώσει έως τα επίπεδα των 155 δολαρίων την επόμενη χρονιά, καταγράφοντας ένα ράλι της τάξης του 40% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Όμως η Goldman Sachs έχει «έτοιμες» επενδυτικές συστάσεις και για τους πιο… ανυπόμονους επενδυτές που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι το 2017 για το ράλι 40% της μετοχής.

Ακόμη και για εκείνους υπάρχει λύση, αφού η αμερικανική τράπεζα συστήνει και βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις στην Apple, βασισμένη στις προσδοκίες για τα οικονομικά μεγέθη του αμερικανικού κολοσσού. Η Apple ανακοινώνει τα αποτελέσματά της στις 25 Απριλίου. «Η δημοσιοποίηση των οικονομικών μεγεθών μπορεί να αποδειχθεί ισχυρότερος – έναντι των προσδοκιών – καταλύτης, ωθώντας ανοδικά τις μετοχές της εταιρείας», εκτιμούν οι αναλυτές της Goldman Sachs.

«Τα αποτελέσματα της Apple αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον», τονίζουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider