Να επενδύσουν στην Apple και… δεν θα χάσουν προτρέπει τους επενδυτές η Goldman Sachs, ένας οίκος που έχει αρκετές φορές εκφράσει την «προτίμησή» του στις μετοχές του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού.

Ειδικότερα, οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας προβλέπουν πως η μετοχή της Apple θα σκαρφαλώσει έως τα επίπεδα των 155 δολαρίων την επόμενη χρονιά, καταγράφοντας ένα ράλι της τάξης του 40% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Όμως η Goldman Sachs έχει «έτοιμες» επενδυτικές συστάσεις και για τους πιο… ανυπόμονους επενδυτές που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι το 2017 για το ράλι 40% της μετοχής.

Ακόμη και για εκείνους υπάρχει λύση, αφού η αμερικανική τράπεζα συστήνει και βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις στην Apple, βασισμένη στις προσδοκίες για τα οικονομικά μεγέθη του αμερικανικού κολοσσού. Η Apple ανακοινώνει τα αποτελέσματά της στις 25 Απριλίου. «Η δημοσιοποίηση των οικονομικών μεγεθών μπορεί να αποδειχθεί ισχυρότερος – έναντι των προσδοκιών – καταλύτης, ωθώντας ανοδικά τις μετοχές της εταιρείας», εκτιμούν οι αναλυτές της Goldman Sachs.

«Τα αποτελέσματα της Apple αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον», τονίζουν.