«Βουτιά» στις κυριότερες ασιατικές αγορές περιμένοντας τις εξελίξεις σε ΗΠΑ - Κίνα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Βουτιά» στις κυριότερες ασιατικές αγορές περιμένοντας τις εξελίξεις σε ΗΠΑ - Κίνα
Σε πτώση οι κυριότερες ασιατικές αγορές με τους επενδυτές να περιμένουν για τις εξελίξεις στις εμπορικές συζητήσεις ΗΠΑ - Κίνας.

Οι κυριότερες ασιατικές αγορές σημείωσαν πτώση την Πέμπτη, με τους επενδυτές να αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την πορεία των συνομιλιών μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας για τις εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών.

Συγκεκριμένα, απώλειες εμφάνισαν οι κινεζικές αγορές στη συνεδρίαση της Πέμπτης, με τους δείκτες σε Σαγκάη και Σενζέν να σημειώνουν πτώση. Συγκεκριμένα, ο δείκτης στη Σαγκάη έκλεισε, καταγράφοντας απώλειες στο 0,23%, όπως και ο δείκτης της Σενζέν, ο οποίος επίσης σημείωσε πτώση στο 0,26%.

Απώλειες σημείωσε και το Χονγκ Κονγκ, με τον δείκτη Hang Seng σημειώνει πτώση στο 0,60%, την τελευταία ώρα πριν το κλείσιμο της αγοράς.

Αρνητικό πρόσημο για την Ιαπωνία, με τον δείκτη Nikkei 225 να καταγράφει απώλειες κατά 0,62%, την ώρα που ο ευρύτερος δείκτης Topix σημείωσε πτώση στο 0,63%.

Η Αυστραλία (ASX 200) σημείωσε πτώση και έκλεισε τη συνεδρία στο 0,11%, ενώ και στην Κορέα (Kospi) η συνεδρία ολοκληρώθηκε με απώλειες 1,52%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider