Μεικτά πρόσημα στη Wall ενόψει ανακοινώσεων Fed

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μεικτά πρόσημα στη Wall ενόψει ανακοινώσεων Fed
Το απόγευμα η Fed θα δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση της για τις οικονομικές συνθήκες στις ΗΠΑ (beige book).

Σταθεροποιητικά κινείται η Wall Street την Τρίτη εν μέσω ενός νέου καταιγισμού εταιρικών αποτελεσμάτων. Η Morgan Stanley ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματά της για το πρώτο τρίμηνο.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα κατέγραψε κέρδη 2,4 δισ. δολάρια το πρώτο τρίμηνο, ή 1,39 δολάρια ανά μετοχή, σε σύγκριση με την εκτίμηση των αναλυτών για 1,17 δολάρια ανά μετοχή.

Τα έσοδα της Morgan Stanley διολίσθησαν 7% και διαμορφώθηκαν στα 10,3 δισ. δολάρια υπερβαίνοντας τις εκτιμήσεις των 9,94 δισ. δολαρίων. Οι μετοχές σημείωσαν άνοδο 3,3%.

Το απόγευμα η Fed θα δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση της για τις οικονομικές συνθήκες στις ΗΠΑ (beige book).

Τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα στην Κίνα έδειξαν ότι η οικονομία της χώρας αναπτύχθηκε κατά 6,4% σε ετήσια βάση το πρώτο τρίμηνο του 2019, διατηρώντας το ρυθμό ανάπτυξης που είχε καταγράψει το τελευταίο τρίμηνο του 2018. Τα στοιχεία πάντως ξεπέρασαν ελαφρώς τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Eιδικότερα, την Tετάρτη στη Wall Street λίγα λεπτά μετά τις 16:30 ώρα Ελλάδος, ο δείκτης S&P 500 καταγράφει μικρή άνοδο 0,07% φτάνοντας τις 2.909,85 μονάδες. Ο Dow Jones σημειώνει πτώση 0,15% στις 26.416,34, ενώ ο Nasdaq σημειώνει κέρδη 0,35% φτάνοντας τις 8.028,56 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider