Υψηλό εξαμήνου για το Bitcoin - Ξεπέρασε τα 6.000 δολάρια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υψηλό εξαμήνου για το Bitcoin - Ξεπέρασε τα 6.000 δολάρια
Τα 6.076,65 δολάρια άγγιξε η συναλλαγματική αξία του Bitcoin κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Την τιμή ορόσημο των 6.000 δολαρίων ξεπέρασε το Bitcoin κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη τιμή για πρώτη φορά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η τιμή του κρυπτονομίσματος βρισκεται σε αργή ανάκαμψη από τον Δεκέμβριο του 2018, όταν και σημείωσε το χαμηλό όριο των 3.100 δολαρίων.

Σύμφωνα με το CNBC και τα στοιχεία του CoinDesk σήμερα η συναλλαγματική αξία του Bitcoin άγγιξε τα 6.076,65 δολάρια, σημειώνοντας ετήσια άνοδο 60% μέχρι στιγμής.

Η άνοδος έχει επηρεαστεί θετικά από την εμπιστοσύνη που δείχνουν διάφοροι επενδυτικοί οργανισμοί. Η Fidelity Investments είνμαι μια από τις εταιρείες που θα επιτρέπουν στους πελάτες της να αγοράζουν και να πωλούν σε κρυπνονομίσματα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Bloomberg πριν από λίγες ημέρες. Ενώ άλλες πλατφόρμες, όπως η Robinhood έχουν αρχίσει ήδη τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σε κρυπτονόμισμα.

Όμως το εμπόριο κρυπτονομισμάτων έχει ακόμα τα προβλήματα του. Μάλιστα, σύμφωνα με το CNBC, μόλις πριν από λίγες ημέρες, οι χάκερς απέσπασαν από την Binance περισσότερα από 7.000 bitcoins.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider