Έντονη νευρικότητα στο Χρηματιστήριο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έντονη νευρικότητα στο Χρηματιστήριο
O Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,63% στις 793,85 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 6 εκατ. ευρώ

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο αδυντεί να κινηθεί με αποφασιστικότητα για την επαναφορά άνω των 800 μονάδων παρότι βρίσκει κάποια στηρίγματα για να μην οδηγηθεί προς τις 780 μονάδες.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,26% στις 796,83 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 28 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 14 εκατ. τεμάχια. Πτώση 0,05% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 1.963,34 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει κέρδη 0,76% στις 622,23 μονάδες.

Απώλειες που ξεπερνούν το 1% σημειώνουν στο ταμπλό αυτη την ώρα η ΓΕΚ Τέρνα, Μυτιληναίος, Titan, ΟΠΑΠ, Τέρνα Ενεργειακή, Φουρλής, Βιοχαλκο και Cenergy. Ήπια πτωτικά κινούνται οι Πειραιώς, ΔΕΗ, Jumbo, EXAE, Ελληνικά Πετρέλαια, Motor Oil, Λάμδα και ΑΔΜΗΕ. Στον αντίποδα, μικρά κέρδη σημειώνουν οι Coca Cola, Σαράντης, ΟΤΕ, Aegean, με τον Ελλάκτωρ και την Alpha Bank να καταγράφουν άνοδο που ξεπερνά το 1%. Η Εθνική σημειώνει κέρδη που φτάνουν το 2,82%.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου ξεκίνησε στο κόκκινο με τις τιμές των μετοχών να κινούνται πτωτικά. Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε απώλειες 0,63% στις 793,85 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider