Σε χαμηλό μιας εβδομάδας η τιμή του πετρελαίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε χαμηλό μιας εβδομάδας η τιμή του πετρελαίου
Οι τιμές πετρελαίου στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης υποχώρησαν την Τρίτη φτάνοντας στο χαμηλότερο τους επίπεδο εδώ και περισσότερο από μία εβδομάδα.

Οι τιμές πετρελαίου στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης υποχώρησαν την Τρίτη φτάνοντας στο χαμηλότερο τους επίπεδο εδώ και περισσότερο από μία εβδομάδα. Η πτώση των τιμών προήλθε από το ισχυρότερο δολάριο ΗΠΑ, δήλωσε ο Μάικλ Λιντς, πρόεδρος της Strategic Energy & Economic Research στο Marketwatch.

Ωστόσο, η πτώση των τιμών είναι λίγο προβληματική, είπε, δεδομένου ότι τα κινεζικά δεδομένα εξαγωγών ήταν ισχυρά για τον Αύγουστο και πολλή από την αμερικανική παραγωγή παραμένει εκτός λειτουργίας μετά τον τυφώνα Άιντα, κάτι που θα «θα έπρεπε να είναι αρκετά bullish».

Υπάρχουν «φόβοι ότι η Δέλτα θα προκαλέσει μεγαλύτερη οικονομική αναστάτωση, αλλά αυτό δεν φαίνεται πως πρόκειται να συμβεί», δήλωσε ο Λιντς

Το αμερικάνικο αργό στα συμβόλαια παράδοσης Οκτωβρίου υποχώρησε 94 σεντς, ή 1,4%, για να «κλείσει» στα 68,35 δολάρια το βαρέλι που είναι και το χαμηλότερο επίπεδο από τις 26 Αυγούστου, δείχνουν τα στοιχεία του FactSet.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider