Καινοτόμα εφαρμογή i-bank pass από την Εθνική Τράπεζα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καινοτόμα εφαρμογή i-bank pass από την Εθνική Τράπεζα

Παρά τη ραγδαία αύξηση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στη χρήση των ηλεκτρονικών καναλιών για εξυπηρέτηση τραπεζικών συναλλαγών, μεγάλη μερίδα πολιτών εξακολουθεί να συναλλάσσεται με τις Τράπεζες μέσω του δικτύου των καταστημάτων τους.

Συνδυαστικά με τις ημερομηνίες καταβολής συντάξεων & πληρωμής οφειλών δημοσίου, η εξυπηρέτηση των πελατών - ιδιαίτερα στις τελευταίες μέρες του μήνα - αποτελεί πρόκληση για τις Τράπεζες, που αφορά όλη την αλυσίδα της εξυπηρέτησης (καταστήματα, προσωπικό, μηχανογραφικά συστήματα).

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο βέλτιστης αντιμετώπισης του συναλλακτικού φόρτου στα Καταστήματά της η Εθνική Τράπεζα, 1η στην ελληνική Τραπεζική αγορά, διέθεσε το Μάιο του 2016 μέσω των Google Play & App stores την εφαρμογή i-bank pass η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλους (πελάτες και μη), από όπου κι αν βρίσκονται, να:

επιλέξουν Κατάστημα βάσει του χρόνου αναμονής,

εκδώσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο προτεραιότητας για την ταμειακή τους εξυπηρέτηση,

προγραμματίσουν έγκαιρα την προσέλευσή τους καθώς λαμβάνουν ενημέρωση ότι πλησιάζει ο χρόνος εξυπηρέτησής τους,

αξιολογήσουν την παρεχόμενη υπηρεσία.

Στον πρώτο ενάμιση μήνα λειτουργίας της, η εφαρμογή i-bank pass μετρά περισσότερες από 60 χιλ. λήψεις, ενώ έχουν εκδοθεί πάνω από 40 χιλ. ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Από το λανσάρισμα της εφαρμογής μέχρι και σήμερα, η εφαρμογή i-bank pass βρίσκεται στις κορυφαίες mobile τραπεζικές εφαρμογές με πολύ θετικές αξιολογήσεις 4.7 και 4+ (σε Play Store και App Store, αντίστοιχα).

Επιπλέον, η καινοτομία και η χρηστικότητα της νέας υπηρεσίας καταδεικνύεται από την εξαιρετικά θετική ανταπόκριση των χρηστών όπως αποτυπώνεται στα σχόλιά τους τόσο στην ίδια την εφαρμογή, όσο και στα Καταστήματα, στο Contact Center και στα social media της Εθνικής.

Με την εφαρμογή i-bank pass η Εθνική Τράπεζα:

  • προσφέρει ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό, για τον κλάδο, εργαλείο επίλυσης ενός ουσιαστικού προβλήματος της πελατείας και
  • «προεκτείνει ηλεκτρονικά» το φυσικό δίκτυο των Καταστημάτων της, παρέχοντας στον πελάτη άμεση πρόσβαση και αναβαθμίζοντας συνολικά την εμπειρία του.
  • Links Εφαρμογών

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.ibank.equeueing

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/i-bank-pass/id1105809860?ls=1&mt=8

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider