i-bank Pay από την Εθνική Τράπεζα: πολύ περισσότερο από ένα mobile wallet

Viber Whatsapp Μοιράσου το
i-bank Pay από την Εθνική Τράπεζα: πολύ περισσότερο από ένα mobile wallet
Με το i-bank Pay, η Εθνική Τράπεζα καινοτομεί διαθέτοντας στην αγορά πολύ σύντομα ένα νέο, ολοκληρωμένο σύστημα mobile πληρωμών και εισπράξεων. Η νέα υπηρεσία i-bank Pay απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες που θέλουν να πληρώνουν εύκολα και απλά μέσω κινητού, όσο και σε εμπόρους (i-bank Pay 4 Business) που θέλουν να εισπράττουν. Με σύγχρονο UI/UX, η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις φορητές συσκευές Android και iPhone και έχει σχεδιαστεί με έμφαση στο βέλτιστο customer experience.

i-bank Pay για Ιδιώτες

Με την εφαρμογή i-bank Pay, το έξυπνο κινητό σας μετατρέπεται σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι, συνδεδεμένο με λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, για να κάνετε άμεσες, ανέπαφες συναλλαγές χωρίς μετρητά, τόσο σε φυσικά πρόσωπα- φίλους σας (person-to-person, P2P payment), όσο και σε εμπόρους (person-to-business, P2B).

Στην ουσία, στο κομμάτι των μικροπληρωμών μεταξύ φίλων (P2P), το i-bank Pay ενσωματώνει την υφιστάμενη εφαρμογή i-bank Social Pay, για μεταφορές χρηματικών ποσών μεταξύ φίλων από τον τηλεφωνικό κατάλογο ή το facebook. Για ποσά κάτω των €25, η μεταφορά γίνεται χωρίς χρήση i-code, ενώ σε κάθε περίπτωση τα χρήματα αποστέλλονται άμεσα με σχετική ειδοποίηση και στις δύο πλευρές. Η εφαρμογή διαθέτει πλήθος από χρήσιμες λειτουργικότητες, όπως η δυνατότητα split-the-bill, η αποστολή αιτήματος πληρωμής στους φίλους κ.ά. Στο κομμάτι των πληρωμών σε εμπόρους και επιχειρήσεις (P2B), με την ίδια ευκολία που πληρώνετε τους φίλους σας μπορείτε να πληρώνετε και το καφέ, το delivery, ή τον υδραυλικό σας μέσω κινητού, με χρήση Bluetooth.

i-bank Pay για Εμπόρους/Επαγγελματίες (i-bank Pay 4 Business)

Μέσω της εφαρμογής i-bank Pay 4 Business, οι έμποροι/επαγγελματίες μπορούν να εισπράττουν πληρωμές μέσω κινητού από ιδιώτες. Δεν χρειάζεται να αγοράσουν κανέναν εξοπλισμό/hardware, αρκεί να κατεβάσουν την εφαρμογή. Η κατάθεση γίνεται άμεσα στον επιχειρηματικό/επαγγελματικό τους λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και μπορούν να βλέπουν ανά πάσα στιγμή το ιστορικό των συναλλαγών τους.

To i-bank Pay ενσωματώνει όλους τους τύπους και όλες τις τεχνικές πληρωμών (πληρωμή P2P μεταξύ κινητών, πληρωμή σε εμπόρους με κάρτα ή λογαριασμό απευθείας με QR code, πληρωμή στον έμπορο contactless μέσω Bluetooth). Για τους εμπόρους αυτό σημαίνει ότι μπορούν να λαμβάνουν πληρωμές είτε στο κινητό και το tablet τους, είτε μέσω των i-bank POS συσκευών τους, είτε μέσω των ταμειακών μηχανών τους

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider