myAlpha Ραντεβού: Πώς θα προγραμματίσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας στην Alpha Bank

Viber Whatsapp Μοιράσου το
myAlpha Ραντεβού: Πώς θα προγραμματίσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας στην Alpha Bank
Για πρώτη φορά ένας καλύτερος τρόπος εξυπηρέτησης για όλους από την Alpha Bank, με ασφάλεια και χωρίς αναμονή. Δείτε πώς λειτουργεί.

Μια νέα, σημαντική διευκόλυνση προσφέρει πλέον στους πελάτες της η Alpha Bank.

Πρώτη στην ελληνική αγορά η τράπεζα παρέχει πλέον σε όλους τους πελάτες της, ιδιώτες και επιχειρηματίες, τη δυνατότητα για online ραντεβού, δηλαδή να προγραμματίζουν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους με το Κατάστημα και να λαμβάνουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση μέσω βιντεοκλήσης, τηλεφωνικής επικοινωνίας ή επίσκεψης στο κατάστημα χωρίς αναμονή.

Μέσω της εφαρμογής myAlpha Ραντεβού, η τράπεζα παρουσιάζει ένα νέο, καλύτερο τρόπο προγραμματισμού των ραντεβού των πελατών, εστιάζοντας στη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών της, αλλά και στην ανάγκη να διασφαλίσει τους κανόνες ασφαλείας εν μέσω πανδημίας.

Η νέα υπηρεσία myAlpha Ραντεβού εξασφαλίζει γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση η οποία είναι απολύτως προσαρμοσμένη στη σύγχρονη ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, ταχύτητα και ευελιξία στις τραπεζικές συναλλαγές, καθώς με τη νέα υπηρεσία οι πελάτες της Τράπεζας επιλέγουν οι ίδιοι πότε και πως επιθυμούν να εξυπηρετηθούν.

Ηλεκτρονικό ραντεβού σε 4 βήματα

Η διαδικασία για τον προγραμματισμό του ραντεβού των πελατών είναι ιδιαίτερα απλή και εύκολη και στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της Alpha Bank.

Μέσα από την εφαρμογή myAlpha Ραντεβού, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της τράπεζας, οι πελάτες:

  1. εισάγουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους,
  2. δηλώνουν το θέμα για το οποίο θέλουν να εξυπηρετηθούν,
  3. τον τρόπο επικοινωνίας που προτιμούν (βιντεοκλήση, συνάντηση στο Κατάστημα ή τηλεφωνική εξυπηρέτηση) και
  4. το Κατάστημα επιλογής τους.

Σύντομα, εκπρόσωπος της τράπεζας τους καλεί στο τηλέφωνο για τον προγραμματισμό του ραντεβού τους ή τους εξυπηρετεί άμεσα, εφόσον το θέμα το επιτρέπει. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή τηλεφωνική εξυπηρέτηση μέσω της Alpha Bank.

Στη Θεσσαλονίκη η πιλοτική εφαρμογή

Η πρωτοποριακή υπηρεσία myAlpha Ραντεβού προσφέρθηκε πιλοτικά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, με την ανταπόκριση των πελατών της τράπεζας και τα αποτελέσματα ως προς την εξυπηρέτησή τους να ξεπερνούν τις προσδοκίες, οδηγώντας την Alpha Bank στην απόφαση να επεκτείνει τον καινοτόμο αυτό τρόπο τραπεζικής επικοινωνίας για το σύνολο του Δικτύου της πανελλαδικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα υπηρεσία της Alpha Bank myAlpha Ραντεβού είναι διαθέσιμες στο www.alpha.gr/rdv.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider