Σε μια εποχή που η ανάγνωση οικονομικών ειδήσεων φέρνει περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις και οι ψύχραιμες αναλύσεις σπανίζουν, το insider.gr αλλάζει τα δεδομένα στην ενημέρωση..

«Παντρεύοντας» την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση με τις αναλύσεις για τα βασικά θέματα τις επικαιρότητας, δίνει απαντήσεις στα κρίσιμα καθημερινά θέματα της οικονομικής ζωής. 

Την ίδια στιγμή, χάρη στα χρηστικά θέματα, στους οδηγούς και τα αφιερώματα, οι αναγνώστες βρίσκουν όλες τις συμβουλές που χρειάζονται για να διασχίσουν το «ναρκοπέδιο» των καθημερινών οικονομικών τους συναλλαγών.

Το insider.gr στελεχώνεται από μια έμπειρη ομάδα των συντακτών, με βαθιά γνώση της οικονομικής και πολιτικής πραγματικότητας, ενώ οι εξειδικευμένου εξωτερικοί συνεργάτες καλύπτουν πλήρως τους πιο καίριους τομείς της οικονομίας.

Παράλληλα, φιλοξενώντας εγχώριους και διεθνείς αρθρογράφους και bloggers από όλο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα, το insider.gr αποτελεί ένα σημείο αναφοράς και ψύχραιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

Οι διεθνείς συνεργασίες με τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων, αλλά και οι αναλύσεις από ολόκληρο τον κόσμο καθιστούν το insider.gr «παράθυρο στο κόσμο», επεξηγώντας τις εξελίξεις αλλά και τον αντίκτυπό τους στην ελληνική πραγματικότητα

Τα οικονομικά εργαλεία, το ημερολόγιο, η χρηματιστηριακή πληροφορία και η παρακολούθηση των ξένων αγορών σε μετοχές, νομίσματα και εμπορεύματα καθιστούν το insider.gr ένα λειτουργικό επενδυτικό εργαλείο.

Η παρουσία στον κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης εξασφαλίζεται μέσω των λογαριασμών σε Facebook, Twitter και LinkedIn ενώ η mobile εφαρμογή εξασφαλίζει άμεση πληροφόρηση και ενημερώσεις εν κινήσει.