Κύπρος: Παραδέχτηκε και δεύτερο φόνο ο 35χρονος λοχαγός

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κύπρος: Παραδέχτηκε και δεύτερο φόνο ο 35χρονος λοχαγός
Πρόκειται για την Άριαν Παλάνας Λοζάνο, 28 ετών από τις Φιλιππίνες.

Το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε σήμερα αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτηση του 35χρονου υπολοχαγού σε σχέση με υπόθεση φόνου δεύτερης γυναίκας, η σορός της οποίας ανασύρθηκε χθες από το φρεάτιο στο Μεταλλείο Μιτσερού.

Ο 35χρονος τελεί υπό κράτηση και για την υπόθεση φόνου της 38χρονης Mary Rose.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε σε κατάθεση του ότι γνώρισε την δεύτερη γυναίκα μέσω συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου γνωριμιών και ενώ έκαναν σεξ, την έπνιξε.

Στο μεταξύ, πηγή της Αστυνομίας δήλωσαν στο ΚΥΠΕ ότι επανάρχισαν από το πρωί οι έρευνες της Αστυνομίας στη λίμνη του Ξυλιάτου για τον εντοπισμό της σορού της εξάχρονης κόρης της 38ης γυναίκας Mary Rose, το πτώμα της οποίας που ανασύρθηκε από το φρεάτιο στο Μιτσερό. Οι αστυνομικές έρευνες γίνονται και με την συμμετοχή ομάδας δυτών της Λιμενικής.

Έρευνες πραγματοποιεί η Αστυνομία και στο φρεάτιο στο Μιτσερό ενώ μελετώνται διάφοροι τρόποι για να μπορούν να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις στο φρεάτιο, έχοντας πάντα υπόψη ότι ακόμη αναζητείται η 6χρονη, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider