Ρουβίκωνας για τη σύλληψη μέλους του στα επεισόδια: Δεν θα μας κάμψουν κάτι τέτοια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρουβίκωνας για τη σύλληψη μέλους του στα επεισόδια: Δεν θα μας κάμψουν κάτι τέτοια

Για τη σύλληψη ενός μέλους του στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο Πολυτεχνείο, αναφέρθηκε ο Ρουβίκωνας λέγοντας: «Καλά θα κάνουν και αυτοί να μην περιμένουν ότι θα μας κάμψουν κάτι τέτοια ή ότι είμαστε ανέτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε».

Σε ανακοίνωσή του στο facebook ο Ρουβίκωνας, αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Σε όλη την διάρκεια της πορείας τα ΜΑΤ που είχαμε παρά πόδα στο μπλοκ μας έδειξαν ιδιαίτερα προκλητική συμπεριφορά με απειλές, σεξιστικές αναφορές και ύβρεις. Εμείς τιμώντας την συλλογική απόφαση για τον χαρακτήρα της πορείας δεν απαντήσαμε στις προκλήσεις.

Αποδείχθηκε ότι αυτές οι προκλήσεις ήταν μέρος ενός κατασταλτικού σχεδιασμού να χτυπηθούν τα αναρχικά μπλοκ μετά το τέλος της πορείας κατά την επιστροφή του κόσμου. Στο σκοτάδι, εκεί που δεν υπάρχουν «μάρτυρες»η αστυνομία έχει την ευκαιρία να βγάλει το άχτι της όπως ακριβώς είχε κάνει και την προηγούμενη χρονιά που το μπλοκ της αναρχικής ομοσπονδίας είχε χτυπηθεί εξίσου αναίτια έξω από την ΓΑΔΑ. Είναι άλλωστε βέβαιοι ότι οι παπαγάλοι της δημοσιογραφίας θα ξεπλύνουν το οτιδήποτε κατασκευάζοντας πληροφορίες έτσι που να παρουσιαστεί η αστυνομία αμυνόμενη».

«Χωρίς τυμπανοκρουσίες ο Σύριζα συνεχίζει την «ωρίμανση» σε νέο ΠΑΣΟΚ και τα πρώτα αφηγήματα για μια «προοδευτική» εκδοχή του «νόμος και τάξη» έχουν πέσει στο τραπέζι. Άλλωστε εκλογές έρχονται... Τέλος πάντων, ο δρόμος του αγώνα είναι στρωμένος με κρατική καταστολή. Δεν περιμένουμε ούτε αλήθειες, ούτε εντιμότητες, ούτε κάποια «ανθρωπιά» από τις ένστολες συμμορίες που προστατεύουν την εξουσία ή από τους απολογητές τους στα ΜΜΕ» σημειώνει επίσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider