Σκέρτσος: Η απέραντη πολιτική υποκρισία των «άκρων»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σκέρτσος: Η απέραντη πολιτική υποκρισία των «άκρων»
Βλέπουμε κόμματα -αρχηγούς και βουλευτές που παρουσιάζονται ως δήθεν αυθεντικοί εκφραστές του πατριωτικού και θρησκευτικού αισθήματος- να προτρέπουν στην άσκηση βίας κατά συμπολιτών μας, ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.

Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στο Κοινοβούλιο, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σημειώνει, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι «οι μέρες αυτές είναι αποκαλυπτικές σε πολλά επίπεδα τόσο για την υποκρισία που χαρακτηρίζει τα κόμματα που κινούνται στα άκρα του πολιτικού φάσματος όσο και για τους κινδύνους που συνεπάγεται η ψήφος σ΄ αυτά.

Βλέπουμε κόμματα -αρχηγούς και βουλευτές που παρουσιάζονται ως δήθεν αυθεντικοί εκφραστές του πατριωτικού και θρησκευτικού αισθήματος- να προτρέπουν στην άσκηση βίας κατά συμπολιτών μας. Ή ακόμη χειρότερα να εμπλέκονται σε βίαιους καυγάδες και να χειροδικούν οι ίδιοι κατά συναδέλφων τους», καταγγέλλει ο υπουργός Επικρατείας.

«Διότι οι εχθροί της δημοκρατίας, της ειρηνικής πολιτικής και κοινωνικής συνύπαρξης, του σεβασμού στη διαφορετική άποψη και στο διάλογο είναι, δυστυχώς, πολλοί και εμφανίζονται συνήθως με την προβιά είτε του δήθεν υπέρ-δημοκράτη είτε του δήθεν υπέρ-πατριώτη και υπέρ-θρησκευόμενου. Ενώ στην πράξη είναι το ακριβώς αντίθετο», κλείνει στην ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το χαρτί της σοβαρής αντιπολίτευσης παίζει ο Ανδρουλάκης - Αδιάβαστος στα του προϋπολογισμού ο Κασσελάκης - Ζήλιες για τον Ναύαρχο

ΑΙΓΙΣ: Τι περιλαμβάνει η «προίκα» της Ελλάδας για φυσικές καταστροφές και έκτακτη ανάγκη

Θεοχάρης: Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα από τον Μάιο - Έως τέλος Ιουλίου η 1η δόση φόρου εισοδήματος

gazzetta
gazzetta reader insider insider