Μαρινάκης: Κυνική ομολογία Κούλογλου για διώξεις της δικαστικής εξουσίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρινάκης: Κυνική ομολογία Κούλογλου για διώξεις της δικαστικής εξουσίας
«Σήμερα το πρωί ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου αποκάλυψε ότι με «πολιτική απόφαση» του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία «σίγουρα ήξερε ο Τσίπρας», «μπήκαν στο κάδρο» της Novartis συγκεκριμένα πρόσωπα «χωρίς να υπάρχουν επαρκή στοιχεία» εις βάρος τους

«Σήμερα το πρωί ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου αποκάλυψε ότι με «πολιτική απόφαση» του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία «σίγουρα ήξερε ο Τσίπρας», «μπήκαν στο κάδρο» της Novartis συγκεκριμένα πρόσωπα «χωρίς να υπάρχουν επαρκή στοιχεία» εις βάρος τους. Ομολόγησε με περίσσιο κυνισμό για διώξεις της δικαστικής εξουσίας κατά παραγγελία της τότε κυβέρνησης», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Όλα αυτά σε συνέχεια της δήλωσης του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονή για «παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης» που λειτουργούσε στο Μαξίμου και της παραδοχής του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί «άτυχων χειρισμών» στις υποθέσεις Novartis και τηλεοπτικών αδειών», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Αναρωτιόμαστε ποιος έλαβε την εν λόγω «πολιτική απόφαση»; Υπήρχαν και άλλες τέτοιες «πολιτικές αποφάσεις» που ελήφθησαν; Οι εντός και εκτός συνόρων «ευαίσθητοι» για το κράτος δικαίου που συντάσσουν συκοφαντικά ψηφίσματα κατά της χώρας μας, θα αντιδράσουν σε όλα τα ανωτέρω; ‘Η έπαθαν… σκοτοδίνη όπως ο κ. Κοντονής;».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Η ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα

Μαρινάκης: Υψηλού συμβολισμού και ουσίας η συνάντηση Μητσοτάκη - Ζελένσκι στην Οδησσό

gazzetta
gazzetta reader insider insider