Τραπεζικούς λογαριασμούς στο ΗΒ ανοίγει η Viva Wallet

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραπεζικούς λογαριασμούς στο ΗΒ ανοίγει η Viva Wallet

Λογαριασμούς σε δύο λεπτά ανοίγει η Viva Wallet στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, ώστε να κάνουν και να δέχονται πληρωμές στο φυσικό και ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Επιπλέον, οι πελάτες με έδρα στο ΗΒ χρησιμοποιούν την εταιρική χρεωστική Viva Wallet κάρτα για τη χρέωση εταιρικών εξόδων τους και την ανάληψη από ATM και να διαχειρίζονται τις υπηρεσίες πληρωμών τους μέσω της web-banking εφαρμογής της Viva Wallet.

Τα IBAN της Viva είναι συνδεδεμένα με το Faster Payments για άμεση εκτέλεση εντολών μεταφοράς κεφαλαίων (instant payments) από και προς όλες τις τράπεζες και παρόχους πληρωμών της Μεγάλης Βρετανίας.

«Η Viva Wallet αξιοποιεί τις δυνατότητες των Ευρωπαϊκών οδηγιών πληρωμών και δημιουργεί μία διεθνή εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες πληρωμών σε χώρες της Ευρώπης», σχολίασε σχετικά ο Μάριος Τζίτζιρας, Strategic Projects Director της Viva Wallet. « Προσπαθούμε διαρκώς να αναλύουμε τις τοπικές ανάγκες καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει η κάθε χώρα, ώστε να δημιουργούμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητές της. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να επικεντρώνονται στις δραστηριότητές τους και εμείς να τους απαλλάσσουμε από το άγχος των πληρωμών τους».

Σημειώνεται ότι η Viva Wallet διαθέτει επίσημη άδεια λειτουργίας εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και πρωτοπορεί στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παρέχοντας υπηρεσίες πληρωμών σε τρία νομίσματα (EURO, GBP, LEU) και έχει παρουσία σε πέντε χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο και Ρουμανία).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider