Αγοράστε τα σχολικά είδη με κάρτα και κερδίστε

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγοράστε τα σχολικά είδη με κάρτα και κερδίστε

Γονείς και μαθητές ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά, καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, και οι τράπεζες επιβραβεύουν με προσφορές και δώρα όσους χρησιμοποιήσουν τη χρεωστική ή πιστωτική τους κάρτα.

Πληρώνοντας με κάρτα, αντί για μετρητά, οι καταναλωτές συγκεντρώνουν πόντους τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν απευθείας με τη μορφή έκπτωσης στο ταμείο ή με δωροεπιταγή σε καταστήματα γραφικής ύλης, ηλεκτρονικών ειδών και παιδικών ρούχων που αγοράζουν κατά κόρον οι γονείς ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Επιστροφή 20% σε σχολικά είδη από τη Eurobank

Η Eurobank πολλαπλασιάζει την επιστροφή για αγορές σχολικών ειδών μέσω των καρτών από την αλυσίδα Πλαίσιο.

Συγκεκριμένα, η αγορά αφορά την αγορά σχολικής τσάντας, καρέκλας και γραφείου μεταξύ 20 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου και προσφέρει επιστροφή 20%.

Βροχή προσφορών από την Τράπεζα Πειραιώς

Μεγάλες εκπτώσεις και δώρα προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς σε όσους ετοιμάζονται για τα... θρανία αυτόν τον Σεπτέμβριο. Με μια σειρά από ειδικές επτώσεις, τα συνεργαζόμενα καταστήματα προσφέρουν δωροεπιταγές και εκπτωτικά κουπόνια σε μικρούς και μεγάλους.

Επίσης, η Τράπεζα Πειραιώς επιβραβεύει και τους «βιβλιοφάγους», προσφέροντας εκτπώσεις έως και 55% σε βιβλία των εκδόσεων Ψυχογιός, καθώς και για αγορές από τα βιβλιοπωλεία Πατάκης και Ευριπίδης.

Ένας ολόκληρος κόσμος επιβράβευσης από την Alpha Bank

Προσφορές, εκπτώσεις και δώρα προσφέρει η Alpha Bank όλον τον χρόνο μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Bonus. Εξαργυρώνοντας Bonus πόντους σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, οι πελάτες της τράπεζας μεγιστοποιούν το όφελός τους επιλέγοντας ακριβώς την επιβράβευση που επιθυμούν ανάμεσα σε ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, εποχιακές και μη.

Go 4 more... εκπτώσεις με την Εθνική Τράπεζα

Για κάθε συναλλαγή με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, συλλέγετε πόντους τους οποίους εξαργυρώνετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος go4more.

Σημειώνεται ότι για να χρεωθούν οι πόντοι στον λογαριασμό του πελάτη, θα πρέπει η συναλλαγή να πραγματοποιείται μέσω των τερματικών (POS) της Εθνικής Τράπεζας κατά τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider