«Καυτό» καλοκαίρι με πόντους για όσους αγοράζουν με κάρτα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Καυτό» καλοκαίρι με πόντους για όσους αγοράζουν με κάρτα

Για θαλάσσια, αεροπορικά ή οδικά ταξίδια, οι τράπεζες παρέχουν στους πελάτες τους εκπτώσεις και δωρεάν μίλια εάν κλείσουν τα εισιτήριά τους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Το καλοκαίρι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και τα περιθώρια στενεύουν για όσους θέλουν να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες διαθέτουν προγράμματα επιβράβευσης για τους «πιστούς» πελάτες τους που προτιμούν το πλαστικό χρήμα και ταξιδεύουν.. έξυπνα:

Εθνική Τράπεζα

Διαγωνισμούς με πολύ... καλοκαιρινά δώρα διοργανώνει η Εθνική Τράπεζα για όσους χρησιμοποιούν τις κάρτες της, κληρώνοντας δωρεάν εισόδους σε παραλίες και γυαλιά θαλάσσης, μεταξύ άλλων. Επίσης, μέσω της σταθερής συνεργασίας του προγράμματος επιβράβευσης Go4more, οι πελάτες της απολαμβάνουν εκπτώσεις στα πρατήρια EΚO και Shell για να φουλάρουν το ρεζερβουρά τους, αν οι φετινές διακοπές τους είναι (και) οδικές.

Τράπεζα Πειραιώς

Τριπλάσια μίλια δίνει η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες της που αγοράζουν εισιτήρια για το καλοκαίρι χρησιμοποιώντας τις χρεωστικές ή πιστωτικές της κάρτες. Η προσφορά ισχύει για τις κάρτες Miles & More World Mastercard για αγορές έως τις 31 Ιουλίου 2018.

Με τις αγορές αυτές, όσοι κλείνουν εισιτήρια με κάρτα συγκεντρώνουν yellows, τα οποία εξαργυρώνουν στη συνέχεια στα συνεργαζόμενα καταστήματα απολαμβάνονας σημαντικές εκπτώσεις.

Alpha Bank

Έκπτωση έως και 54 ευρώ κερδίζουν όσοι κλείσουν τα ακτοπλοικά τους εισιτήρια μέσω της, εξαργυρώνοντας Bonus πόντους.

Και για όσους αγοράσουν γυαλιά ηλίου πριν φύγουν για τις διακοπές τους, η Alpha Bank προσφέρει στους πελάτες της έως 50 ευρώ έκπτωση από τα καταστήματα Βαρδάβας.

Eurobank

Επιστροφή σε ευρώ προσφέρει η Eurobank στους πελάτες της που θα μείνουν έως τις 20 Ιουλίου στην πρωτεύουσα και έχουν διάθεση για θερινά θεάματα. Για όσους κάνουντις κρατήσεις τους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τo πρόγραμμα €πιστροφή επιστρέφει ευρώ.

Ειδικά για το καλοκαίρι, η Eurobank «προτείνει» αεροπορικά ταξίδια με την Aegean Airlines, καθώς προσφέρει επιστροφή 3% επί της τιμής των εισιτηρίων σύμφωνα με την ειδική προσφορά.

Στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή συμμετέχουν οι καταναλωτές δωρεάν και αυτόματα:

  • Με όλες τις χρεωστικές κάρτες Eurobank και αυτές που εκδίδονται μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
  • Με τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider