Αγοράστε gadgets με κάρτα και κερδίστε πόντους και εκπτώσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγοράστε gadgets με κάρτα και κερδίστε πόντους και εκπτώσεις

Δελεαστικά κίνητρα προσφέρουν οι τράπεζες για αγορές προϊόντων τεχνολογίας με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης.

Με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει, οι καταναλωτές μπορούν να βγουν κερδισμένοι απολαμβάνοντας εκπτώσεις και κερδίζοντας πόντους για τις νέες αγορές τους.

Εθνική Τράπεζα

Μοναδικά δώρα τεχνολογίας προσφέρει η Εθνική στους πελάτες της όταν ψωνίζουν με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι i-bank Pay καθώς μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση.

Με κάθε αγορά έως τις 15 Μαΐου 2018 στα σημεία που φέρουν το σήμα i-bank Pay ή i-bank POS, μετράει σαν μία συμμετοχή, ανεξάρτητα από την αξία της συναλλαγής.

Με το i-bank Pay, οι πελάτες της τράπεζας μπορούν να πληρώσουν επιχειρήσεις και επαγγελματίες σε περισσότερα από 80.000 σημεία πώλησης, χωρίς μετρητά ή κάρτες. Η πληρωμή πραγματοποιείται «σκανάροντας» το απόκομμα QR code που εκτυπώνεται από την i-bank POS συσκευή του εμπόρου/επαγγελματία.

Τράπεζα Πειραιώς

Κίνητρα δίνει και η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες της που αγοράζουν τις συσκευές Galaxy 9 / S9+ της Samsung από τα καταστήματα Wind έως τις 15 Μαΐου, καθώς με κάθε ευρώ της αξίας αγοράς κερδίζουν 100 yellows, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρώσουν στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Alpha Bank

Επιπλέον πόντους προσφέρει και η Alpha Bank μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Bonus για όσους αγοράσουν τα smartphone Galaxy 9 / S9+ της Samsung, αλλά και άλλα τρία μοντέλα της Huawei στα καταστήματα της Κωτσόβολος.

Μάλιστα, οι πόντοι για τα συγκεκριμένα προϊόντα «εκτοξεύονται» στα επίπεδα των 30.000 έως 95.000 για αγορές έως τις 10 Μαΐου.

Eurobank

Επιστροφή σε ευρώ προσφέρει η Eurobank στους πελάτες της που θα πραγματοποιούν τις αγορές τους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. To πρόγραμμα €πιστροφή επιστρέφει ευρώ, τα οποία οι πελάτες εξαργυρώνουν με όλες τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή συμμετέχουν οι καταναλωτές δωρεάν και αυτόματα:

  • Με όλες τις χρεωστικές κάρτες Eurobank και αυτές που εκδίδονται μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
  • Με τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider