Οι πάγιες εντολές μέσω Revolut ήρθαν στην Ελλάδα

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι πάγιες εντολές μέσω Revolut ήρθαν στην Ελλάδα

Τη δυνατότητα πάγιων εντολών, μέσω των λογαριασμών της, προσφέρει η Revolut στους Ευρωπαίους πελάτες της, και η υπηρεσία αυτή επεκτείνεται πλέον και στη χώρα μας.

Η βρετανική ψηφιακή τράπεζα, που μετρά πλέον πάνω από 1,5 εκατ. πελάτες, ανακοίνωσε σήμερα ότι προσφέρει τη δυνατότητα πάγιων πληρωμών, το οποίο σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες θα μπορούν να προγραμματίζουν εντολές πληρωμής από τον λογαριασμό τους για να πληρώνουν λογαριασμούς τηλεφώνου, ηλεκτρικού ρεύματος και άλλες τακτικές υποχρεώσεις τους.

H κορυφαία ευρωπαϊκή Fintech επιτρέπει ήδη στους Ευρωπαίους πελάτες να μεταφέρουν χρήματα μέσω του SEPA και του SWIFT, και η διεύρυνση της δημοφιλούς αυτής λύσης πληρωμών στην Ελλάδα θα επιτρέψει στους Έλληνες πελάτες να μεταφέρουν χρήματα γρήγορα και αυτόματα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους Έλληνες πελάτες μας ακόμη ευκολότερους τρόπους για αυτοματοποίηση των πληρωμών τους και διατήρηση του πλήρους ελέγχου των οικονομικών τους», αναφέρει σχετικά ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut, Νικολάι Στόρονσκυ.

«Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε το προϊόν μας για τους πελάτες μας, συνδυάζοντας την τεχνολογία και τη δημιουργική σκέψη για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας και να τους διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο να πραγματοποιούν πληρωμές», προσθέτει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider